AVESTA VANDRARHEM

| Postat i: vardag
0
just hanging with my sister
 
Har nu kört bil i några timmar och är äntligen framme i Avesta som ligger i Dalarna. Trodde inte alls jag skulle orka köra så länge plus massa regn och mörkt men det gjorde jag. Proppade i mig en kebabsallad påvägen och ångrar det nu, haha. Vi har bosatt oss i ett vandrarhem, ett grymt stort hus som är allmänt läskigt. Finns sånnahär gamla gungstolar och en mörk korridor med grön lampa, jag säger bara hjääääääälp hahaha. Men som tur ska vi inte bo här länge, vi drar tidigt imornbitti och då åker vi mot ROMME! :D Bor sedan i en stuga några km bort imorgon! .:D 
 
Blir nog att sova tidigt, är så grymt trött efter att vart koncentrerad i 3 ½ timmar :ppppppp
Föresten jag klarade en av mina stora rädslor ute på vägen idag, ambulans. Har alltid tänkt att vad ska jag göra om det kommer ambulans nu!??!?! Så hjärtat pumpade ganska högt när jag såg blåljusen men jag klarade det galant hahah så ''stolt'' över att jag inte fick panik :) kramkram
 



Fett med emo och ny design

| Postat i: vardag
0
Hittade en bild för ca 1 år sen när jag följde med Carro till dalarna och hade det riktigt mysigt. Dock ser jag grymt emo ut och vet inte riktigt hur jag kunde se ut så? Haha, vi badade batunna och badade även i en sjö vilket var grymt kallt men kul! 
Som ni också ser är det ju ny design, ville ha en enkel och stilren design så det fick det blir :p 
 

TORSDAG

| Postat i: vardag
2
borsta tänderna är viktigt!
Hola peeps! 
Det är torsdag och inte långt kvar till fredag, så skönt! Har vart otroligt jobbigt att gå upp denna vecka, det inte är likt mig? Börjar jag bli en vanlig tonåring.. hope not! Har alltid haft grymt enkelt att gå upp och brukar inte sova sålänge, men men. Det är ju klart det är första veckan efter sportlovet. Men efter skolan drar jag till gymmet för ben&rumpa, ska bli fett najs! Var rädd för att träna det för att jag inte vill ha för stora mukler på bena men det får man inte om man tränar rätt liiiix. 
 
Matematik kurser & entreprenörsskap
Har nyss vart på en SYV-möte typ där dem berättar lite om inriktningarna vi ska välja, det finns och välja mellan massa men för att komma in på högskolan så måste man (nog) ha matte 2b (alltså en kurs) och jag vill verkligen inte gå den, för det finns inget värre än matte så ska boka in ett nytt möte och se vad som behövs för att gå kurser. Men hoppas att jag inte alls behöver gå på högskolan (gryyyymt trååååkigt) för jag vill ju starta eget företag så ska iallafall gå entreprenörsskap. Skulle va så kul att ha eget företag och lägga upp sina egna tider osvosv. Men å andra sidan så är det ju bra att ha högskoleförberedande om man sen ändrar sig men ska kolla med mami och se vad hon säger. 
 
Om det är några som har eget företag eller försöker iallafall så kommentera och skriv vad ni gick för kurser! :) tack på förhand :-)
 

KÄRLEK TILL ER!

| Postat i: vardag
1
 
Så roligt när man hör att jag inspirerat folk till att göra si & så. Det gör att jag vill hålla igång med bloggandet och får så mycket inspiration av er läsare. Jag blir så himlahimlahimla glad av alla era ord och allt jag hör från person till person. Fortsätt med era kommentarer tycker jag för det finns inget bättre av era superfina ord. BIG LOVE TILL ER ALLA, kram
 

M Å N D A G

| Postat i: vardag
1
random bild från stockholm.
 
Godmorgon på er. Skolan igen då. Kulkul. Nej men det är måndag igen och jag är ganska trött sov tillochmed över tiden när jag skulle gå ut på pw.. Men det är ju faktiskt första dagen såatte, men går efter skolan istället så det är lungan. Men hoppas denna vecka går fort så att lördagen kommer hit för då blire ROMME med släkten, ska bli så nedrans najs!! Ska åka snowboard igen vilket ska bli superkul! Vet inte hur bra jag är nu när det gått ett tag sen jag åkte :pppp nu ska jag ha engelska, bye
 

I KNOW THAT I'M OVER YOU

| Postat i: vardag, ätbart
1
dagens frulle
 
Hej mannar, hure läget? Jag mår relativt bra är sliten och trött och orkar verkligen inte tänka att det är skola imorgon. Känns som om jag har mycket att göra men ändå inte, konstig känsla. Men jag ska iallafall se till så att jag pluggar lite matte till provet jag har på onsdag eftersom jag fick F på förra matteprovet.... Ska även planera lite träning till nästa vecka, men inte alls lika kul att planera när man inte får träna så mycket. Nu har jag föresten börja känna av knät igen fast inte på samma ställe ? vettefan vad det är som händer med mig? Hatar det. Dem som inte tränar borde få ont, dom förtjänar det. haha oj vad sur jag blev. Nej men är bara så galet trött på att allt går emot mig inom träningen... Nu ska jag försöka så lite saker gjort, kram på er 

B & W

| Postat i: kamera
0
 

STHLM

| Postat i: vardag
0
 
Vid ca 12 åkte vi mot en köpcentrum för att träffa rackartygarna (!) så där har vi hängt hela dagen. Vart grymt kul men är riktigt trött nu. Ikväll gör vi nog inget speciellt bara stannar hemma och tar det lugnt vilket är skönt. Nu ska jag inte göra något men vet inte vad jag ska skriva så, hare! :)
 

L A U G H.

| Postat i: vardag
0
 
Ni har säkert sett dessa bilder men måste lägga upp dem igen för att jag bara älskar dom så himla mycket. 
När jag och hanna börjar fota så blir 2/3 första bilderna helt okej normala men sen flippar det och det går inte att stoppa det, hahah. Man får typ ont i huvudet efter våran photoshoots för att vi inte står stilla för en sekund. så kuuuul. 
 
Bjuder på dessa till 100% och hoppas ni gillar dom :D 
 
Denna blogg kommer nog bara vara till för att berätta lite om vad som pågår i mitt liv osv, så om ni vill ha mer träningsblogg kolla in -----> denna. Men kommer också lägga upp lite bilder från photoshoots osv. Men här kommer jag mest skriva om saker som har hänt i mitt liv,så om det inte händer nått så kommer det nog inte bli så bra uppdatering. Ville bara att säga det så alla som inte är intresserade i mitt liv behöver läsa det, höhö.

LUNCH TIDIGARE IDAG

| Postat i: ätbart
0
Amerikanska pannkakor med bär & celsius blev det till lunch idag.
 
Bjöd Elin på amerikanska pannkakor idag och på nått sätt blev dem inte lika goda, anyways blev ändå gott med massa bär till! Efter det drog vi till gymmet och körde ett helkroppspass och fick lite bra tips på övningar osv. Fick upp en ny syn (osäker på om man säger så? haha) för en ben maskin som jag bara kört några få gånger och har inte heller kört något seriöst med ben eftersom jag har  nått fel i mitt huvud.
Men nu ska jag börja med mer ben övningar och så, men kommer inte köra på galet mycket eftersom jag inte vill ha större ben utan bara mer vältränade ben. hoppas ni fattar vad jag menar? 

Nu har jag iallafall satt dagens middag i ugnen och längtar tills käk, kvällen blir riktigt lugn för imorgon bär det av till stockholm med Hanna och stannar där uppe hela helgen och kommer hem på söndag. Har inte heller sett den filuren på typ en vecka (!?!?!?!?) så det ska bli kul att bara vara galna igen :-DD
 
Fredag: Häng hos hennes mormor.
Lördag: rackartygarna!
Söndag: Söndagsmiddag med hennes släkt.
 

TODIEFOR.SE

| Postat i: tips
1
 
 Så himla sugen på att skaffa en todiefor-bikini till turkietresan, så grymt snygga! Ni hittar alla bikinis här
 

R E C I E P E

| Postat i: recept
1
 
W O K E N: 
- 1 kycklingfilé
- morot
- palsternacka
- zucchini
- kryddor som cayenne peppar, salt & peppar
 
S Å S E N:
- turkisk yoghurt
- kryddor (vitlökskrydda, salt, cayenne peppar & vanlig peppar om man vill) 
- gurka
 
Gör såhär:
- börja med att hacka morötterna med palsternackan & zucchinin.
- koka tills de är halvklart
- hacka kycklingen i mindre bitar (storlek bestämmer du) 
- börja stek kycklingen och när den är halvklar så häller du i alla grönsaker.
- krydda med alla kryddor du vill ha och om du vill ha lite starkare mat så 
tar du lite mer cayenne! 
 
- Till såsen så tar du bara så mycket yoghurt du vill.
- blanda med kryddorna, krydda efter smak.
- hacka/riv gurkan och häll i.
 
Superenkelt och nyttigt! Detta blev min nya favorit maträtt som ska ätas ofta den närmaste tiden haha! :) 
 
 
 
 

MELLANMÅL EFTER TRÄNING

| Postat i: ätbart
1
yoghurt med hallon, mango, solroskärnonr och kokos!
 
Mötte Amela på gymmet vid sex och körde lite olika, blev sedan ett corepass som jag inte hade tänkt egentligen men det var grymt jobbigt eftersom jag hade tränat innan men känner mig så stolt att jag faktikst gjorde det! Ska fixa receptet på woken nu :) 
 

W O K WITH CHICKEN AND VEGGIES

| Postat i: ätbart
1
 
Testade ny maträtt nyss och måste säga att detta var himelsk gott :o Så enkelt men så gott! 

Recept kommer upp senare ikväll! 
 

FITNESS-BLOGG

| Postat i: vardag
0
 
En träningsblogg med min fina kusin blev det visst ja! Så kul att kunna lägga upp och skriva om träning&hälsa. Eftersom denna kanske handlar mer om mitt liv och fotografering så blir det bättre att folk som vill läsa om träning&hälsa går in på våran nya och alla andra stannar här :) Hoppas ni följer den :))

Nej jag ska inte sluta blogga på denna blogg :)
 
Http://ffitnessfood.blogg.se

NYTTIGHETER

| Postat i: recept
1
Jordgubbar, kiwi, banan & nyttig kaka!
haha kanske inte ser så gott ut men supergott iallafall.
 

hellu!
hur mår ni? Jag mår riktigt bra faktist, sitter just nu och lyssnar på en spellista med Linus Svenning (massa covers) och äter gott kvällsmål. Mitt knä börjar sakta men säkert bli bättre och allting liksom rullar på hehe. Njuter av lovet till 100% och tar det bara lugnt. Ikväll har jag gjort en gryyyyyyymt god köttfärsås & bakat dessa goda kakor som är superenkla & supernyttiga!! 
 
Fick receptet från stora förebilden blogilates, så passade på att göra sånna som endast tar några få minuter, tänkte ge er receptet eftersom de är så himla goooda! 
 
Man behöver:
- 1 banan
- 2 dl havregryn
- torkad frukt
- kokos (om man vill ha som topping)
 
Gör såhär: 
- mosa banen med havregrynen, kan behövas mixas lite så det blir lite mer smet.
- lägg i den torkad frukt du vill ha
- lägg ut på fat som får plats i micron.
- ställ micron på högsta värme och håll koll tills den är klar.
supergott och passar perfekt som mellanmål. 
 
 

Bra fetter, kolhydrater & proteiner

| Postat i: training/health
0
 
För att ha en hälsosam kost så behöver vi lite av allting, (protein, kolhydrater & fetter) så tänkte visa bättre mat för en bra & hälsosam livsstil. Men tänk att mna inte ska ta bort något av dessa kategorier utan äta lite av varje och inte ta bort något. Men om man vill gå ner i vikt så ska man minska lite på kolhydraterna men inte ta bort det!
 
 
 
Detta är lite olika saker som är bra att äta.
Jag rekomenderar att undvika vitt bröd och alla snabba kolhydrater och istället välja bättre som står ovanför. Jag rekomenderar också att unvika dåliga fetter som ost, glass, godis osv. Men om ni håller er till bra mängder så är det ingen fara att äta bra kolhydrater vi behöver det för att orka. Protein är viktigast för att hålla sig mätt och bygga muskler! 
 
 
 
 
 

T U R K I E T ! ! !

| Postat i: vardag
2
 
Om 117dagar bär det av till turkiet!!!! Är så himla glad och ska bli så grymt kul! Åker dit med min syster & min mamma och är det i 8 hela dagar, känns skönt att ha en hel extra dag istället för en vecka, vi skulle tagit 9 dagar men fanns inte att välja men detta blir lika bra! Så nu gäller det att sätta igång med träning på riktigt fast det har jag redan gjort men ska såååååå ha magrutor när vi kommer dit. Tänker bara på alla hotellfrukostar, massa frukt och aaaaaaaallting. Längtar som in i bängen. Ska fota & filma så mycket så det inte finns på världskartan, fanns också internet vid receptionen så lite uppdatering på instagram kommer det nog bli, vet inte riktigt hur jag gör med datan, men tar nog inte med den för kommer nog inte ha tid för det. :D 

Har skrapat ihop 2 hela resor på detta år redan och det har jag aldrig gjort förut, höhö. Plus att det blir fler mindre resor som romme om några veckor och lite så. Men är verkligen exalterad på allting just nu!!

ska börja med lunchen snart och sedan blir det iväg till gymmet för att döda magen efter det blir det kanske en pw i skogen, kan inte gå på bandet för knät men det blir ju bara härligare att gå utomhus än inne.
 

recept på nyttiga pannkakor

| Postat i: recept
0
 
Recept:
- 1,5 dl mjölk
- 0,5 dl kokosmjöl
- 1 dl grahamsmjöl
- 1 dl havregryn
- bakpulver
- salt
 
Gör såhär:
- blanda ihop allt (kan behövas lite mer mjölk men det väljer man själv)
- stek på ganska hög värme
- klaaaaaaaaaaaart
Rekommenderar att äta dessa med tillbehör annars blir det lite torrt
 
receptet ligger också uppe på min instagram: fitnessbyerica 

HEALTHY AMERICAN PANCAKES

| Postat i: ätbart
3
 
Dessa åt jag till lunch idag, supergoda! Eller kanske inte supergoda men de var helt okej. Riktigt mättande och blev ännu godare med lite sirap som jag aldrig brukar ha egentligen men hade det idag och det blev gott! Resten av denna dag ska jag inte göra nått speciellt, vilket är skönt! Men ska planera lite för den kommande veckan då jag har sportlov och vill hitta på massa saker! :D 
 

HATA CHEATDAYS

| Postat i: training/health
0
ingen relevans till detta inlägg men detta var ett mellanmål häromdagen.
 
Idag var det min så kallade cheatday och är oftast ganska glad över det för då får jag äta vad jag vill utan att tänka om det är onyttigt eller inte, men vet ni vad? Jag hatar egentligen den, Den förstör så mycket. För på en vecka så hinner jag vänja mig vid att äta nyttigt osv men sen när lördagen kommer så förstör det så mycket när jag stoppar i mig onyttigheter för då kommer suget tillbaks, har gott och ätit godis hela dagen och sitter i skrivande stund med en näve godis. Vafan händer med mig? Jag brukar ju inte äta godis?

Jag funkar på det sättet att när jag inte ätit godis på ett tag så känner jag inget behov av det, vilket är superskönt! Men sen när ''cheatdayen'' kommer så förstörs allt. Så frånoch med idag ska jag sluta med det, ska inte sluta att äta godis & andra onyttigheter på heltid men ska istället försöka få bort suget och då kommer jag heller inte ha något behov av det, det ända jag kan sakna är väll pommes & andra saker i matform men det är ju inte så stort problem eftersom det är ju bara att äta lite mer av det 1 gång i veckan eller bara när man känner för det. 

Alla funkar ju olika så säger absolut inte att det är så ni ska göra, men känn efter hur ni funkar och lyssna på eran kropp! 
 
 

STOCKHOLM

| Postat i: vardag
0

Tidig morgon! 
Nu sitter jag och min syster i bilen mot stockholm. Eftersom jag inte har min dator med mig så kommer jag inte kunna blogga, förutom från mobilen med det är ju inge kul! Hoppas ni kommer ha en bra dag så hörs vi, kram


OMELETT MED TILLBEHÖR

| Postat i: recept
3
 
Gjorde en grymt god omelett när jag kom hem, eftersom vi slutade precis innan lunch så gjorde jag en bättre lunch hemma. Men det var iallfall supergott och tycker ni ska testa!
 
recept:
- 2 ägg
- salt/ peppar 
- lite vatten
 
tillbehöret:
- skinka
- fetaost
- ruccola
- tomat
- soltorkade tomater
 
Gör såhär:
- vispa äggen, med lite vatten & kryddorna
- stek på högsta värmen och sänk när det blivit en yta.
- lägg på allt du vill ha på (kan förstårs vara vad som helst) på ena sidan.
- lägg över halva och ha ett tag på låg värme så osten smälter lite.
 
 

SÅ UNDERBART!

| Postat i: videor
0
 
Blev tipsad om VitalyzdTv och har kollat massa klipp och mina favoriter är dessa. Så himla underbart! De hjälper en hemlös man, han får äta, duscha, bo på motell, får nya kläder och allt. Så himla underbara människor som hjälper han. Blir tårögd när jag kollar på det här, och han är så tacksam över att de hjälper han! SÅ VÄRT ATT KOLLA PÅ.

OLD TIME

| Postat i: vardag
0
 
Glad alla hjärtans dag!
Eftersom jag inte har något att blogga om så får ni se lite galna bilder på mina underbara vänner. Eftersom det är hjärtans dag idag så vill jag bara säga till mina fina vänner därute att ni betyder så mycket för mig och jag älskar er grymt mycket. Hoppas ni kommer ha en lika bra dag som mig så hörs vi, johannes hälsar till alla er! haha
 

GRYMT PASS

| Postat i: ätbart
3
detta till middag var himmelskt.

Imorgon är det fredag!
Bra humör denna torsdagkväll, vid sex mötte jag upp Amela o gick till gymmet för ett pass. Blev lite allt möjligt, lite mage, rygg och mycket kondition! Var ett sånt grymt pass och mår riktigt bra nueeee. Men imorgon är det fredag och det är megaskönt, ska upp tidigt för en pw innan skolan och sen biceps/triceps efter skolan. Sover sedan hos pappa för imorgon ska vi upp till stockholm, blir massa vila denna helg vilket ska bli skönt! Nu ska jag fortsätta kolla på himym innan det blir sovdags! 
 
glöm inte min fitness&health instagram: fitnessbyerica
 

MOTIVATION

| Postat i: ätbart
0
hallon, banan, apelsin, nötter, jordnöttssmör.
Äta på kvällen är nog det godaste som finns
Jag har fått grym motivation nu alltså, genom att kolla instagram så får jag så grymt mycket inspiration. Kommenterar andras foton och folk kommenterar på min instagram och det är så kul att kunna motivera och bli motiverad av alla fitnesstokiga människor precis som mig! Hade en sån otrolig dag idag och det känns skönt att bli på lite bättre humör. Alla har dåliga dagar och idag var det min. Men imorgon är det ny dag och då är det legday och ska kötta massor på gymmet för att kunna slappna av lite. Ska även köra fat burning workout som Ida Warg har gjort på hennes youtube kanal. Eftersom jag ej kan pwa, cykla eller springa så passar det perfekt! 
 
Nu ska jag börja fixa iordning mig och börja packa lite för imorgon. 2 dagar kvar tills fredag, håll uuuut! 
 

RECEPT & MÅL MED MIN TRÄNING

| Postat i: svar på kommentar
0
 
Hemmagjord proteinbar? Recept på den skulle uppskattas :D
 
Här har du det:
- ca 3-6 stycken sorters nötter (t.ex, cashewnötter, solroskärnor, jordnötter, valnötter, sötmandel)
- 1 äggvita
- torkad frukt (jag använder antingen tranbär eller russin men tranbär är min absoluta favorit!)
- proteinpulver (1-2 skoper)
 
gör såhär:
- blanda ihop allt och mixa så att allt håller ihop bättre.
- sätt ugnen på ca 225 grader.
- lägg hela ''smeten'' på en plåt med bakplåtspapper och försök smeta ut allt så det blir lite smalare 
- håll koll på barsen tills dem ser klara ut, jag vill inte ha allt för ''knaprigt'' så tar ut dem efter 10-15min.
- ta en kniv och skär upp dom i den storleken du vill själv vill ha.
- låt dem svalna och lägg sedan i en burk.
supergott och nyttigt! 
 
 
Låter som en super plan! Skulle själv aldrig klara av de tidiga morgnarna haha! Men jätte duktigt av dej! Vad är ditt mål med träning? Siktar du på nåt speciellt eller tränar du bara för att det är roligt och hälsosamt? :-)
Ja det hoppas jag att det är också, i början blir det nog jobbigt men det kommer nog bli som en vana sen. Mitt mål är väll att bli bättre inom detta. Jag vill blir starkare och få snygga muskler men vill också förbättra min kondition så jag kan springa 1 mil och kanske ännu mer? Jag tränar ju också för att jag gillar det, jag tycker att det är superkul och får mig att må så bra! Utan träning mår jag inte bra, behöver jag tänka så är gymmet det bästa för mig. Ibland är det inte alls kul att träna men om man gör  det så är det först och främst en otroligt skön känsla efter passet och sen så blir man så stolt över sig själv att man faktiskt klarade att gå till gymmet istället för att ha suttit i soffan. Men jag planerar att träna hela mitt liv så just nu känner jag att jag vill köra hårt för att få resultat men sen kommer det komma veckor när motivationen är nere och då är det bara att vila en vecka och köra igång nästa, detta är ingen diet eller nått som jag gör för tillfället utan detta är en hälsomsam livsstil som jag vill leva efter för ca resten av mitt liv! hoppas du fick svar på min fråga, kram! :D

B A D

| Postat i: ätbart
0
kvarg utblandat med yoghurt, banan, hallon, hemmagjord musli, grönt te, finn crisp med ägg (nya favoriten)
 
Allt på samma gång.
Jag har både blivit dålig på uppdatera, nu blir det endast 1 inlägg per dag vilket jag tycker är mega dåligt eftersom jag vill ha mycket uppdatering så det alltid finns nytt inlägg när man kollar in. Men jag ska bli bättre! Har nu vilat i en månad från löpningen för att jag hade så ont i mitt knä som vissa av kanske känner igen? Men nu tänkte jag att det skulle gått över men nej! Jag gick 45min pw igår morse (dock på löpbandet) men imorse gick jag 30minter pw med min mor och i slutet av rundan så hade jag grymt ont i knät och jag vet inte vad universium har emot mig men det går iallafall inte bra med min löpning och det är så sjukt trist när jag vill bli bättre men jag kan aldrig bli bättre när jag får ont av att bara gå pw? SÅ TRÖTT! På sportlovet ska vi ringa och fråga om det finns nått annat man kan göra? annars får jag försöka bygga upp knät genom att gå korta pw's på mjuk mark men känner bara att allt är emot mig just nu! 

MORGONGYM & SANDYS

| Postat i: vardag
1

gymmet imorse och just nu
 
Sitter just nu på sandys och dricker chai latte, vi börjar inte förns efter lunch så vi passar på att ta det lite lugnt och hänga på sandys! Imorse ringde klockan 06:20 och det var dax för gymmet. Körde 45 minuters kondition. Hade egentligen inte planerat att gå till gymmet men när jag öppnade instagram så var det massa andra som skulle till gymmet på morgonen så fick en kick å drog dit. Synd att jag inte hade tänkt på det tidigare då skulle jag haft mycket mer tid att göra annat men anyways. Imorgon ska jag nog gå upp lite tidigare så jag kan dra till gymmet innan skolan. hare bra så hörs vi senare! kram

HÄRLIGA MÅNDAG

| Postat i: ätbart
1
 
Är på ovanligt bra humör denna dag? 
Kanske för att jag äntligen får träna igen och skolarbetet går bra och känner att jag börjar få lite mer grepp om vad det är jag ska kunna på matteprovet men långt ifrån att kunna allt. Har ätit upp denna goda middag och ska alldeles strax iväg till gymmet för att köra ett styrkepass, mage står på schemat så jag ska köra allt vad jag har!
 

Få 2 nr av iform + träningskläder

| Postat i: tips
0
 
Var längesen jag var inne på blogfame men gick in idag och kollade på alla erbjudanden som fanns och hittade detta, jag har länge prenumererat på iform's tidning och vart jättenöjd! Men nu har mamma avbeställt det för att hon inte vill betala (haha), vilket är synd men funderar starkt på att köpa detta. Snygga träningskläder + på nummer av iform. Deras tidning är superbra där inne finns det mycket tips på både mat och träning. Övningar man kan göra och lite olika pass finns också för att maximera träningen och få bättre resultat.
 
Älskar att sitta och kolla igenom deras tidiningar, eftersom jag har så många hemma så brukar jag kolla igenom de gamla för att få inspiration. Får grymt mycket inspiration och har grymma recept som är hälsosamma och enkla. Jag tycker verkligen ni ska köpa detta, det ska iallfall jag.
 
För bara 49:- så får ni 2 nummer av ifom, träningstopp & träningstights, ett bra pris för bra saker! 
Gå in och på denna länk och läs mer och fyll i eran adress osv.

BLANDNINGSLÄGE

| Postat i: Porträtt
2
en ny redigerad bild men gammal bild.

Godmorgon vänner, det är måndag morgon och alla är pigga right?
Nej men har lite tid över innan jag ska till skolan så jag passar på att blogga lite. Imorse ringde klockan vid sju och jag gick upp för en kopp te och sen drog jag mig ut på en powerwalk i snön och det var så himla hemskt för det var is där man skulle gå och så halkade man hela tiden så man blev bara irreterad för man kunde inte gå fort heller. Men när jag väl var hemma så var det så skönt att jag gjorde det och nu har jag ätit frukost och kollar himym, eftersom vi har sovmorgon så har jag gott om tid. Efter skolan så ska jag och hanna plugga lite inför matteprovet och seeeeeeeedan så ska jag köra styrka efter middagen ikväll ska bli så kul! :D kram på er!

LET'S GO!

| Postat i: training/health
8
 
Har vart sjuk ett tag nu och börjar äntligen friskna till vilket betyder att jag kommer ta igen all träning jag missat.. Har ätit ganska onyttigt under min sjuk-tid så det ska också bort. Jag ska köra för kung och fosterland (haha), är så himla taggad så var tvungen att göra ett inlägg!

Fick ett schema av min kusin som jag ska försöka gå efter, lite ändringar blir det eftersom jag går i skolan och kanske behöver plugga lite då å då men det mesta kommer nog gå prima! Mitt schema kommer se ut såhär alla vardagar:
 
06:00 - 1h kondition
07:00 - frukost: havregrynsgröt med bär & grönt te.
10:00 - mellanmål: frukt med en näve nötter eller hemmagjord proteinbar.
12:00 - lunch i skolan
15:00 - mellanmål: frukt & proteinshake/kvarg med bär
17:00/18:00 - middag: kyckling, grönsaker & lite kolhydrater vid sidan om. 
19:00 - styketräning 1h & passet avslutas med 20min kondition.
20:00 - kvällsmål: proteinshake/kvarg med bär.
 
Så kommer mina vardagar se ut ungefär, självklart ser inte alla likadana ut men mestadels såhär. Helgerna är det inget träningsschema jag ska gå efter utan då gör jag lite vad jag känner för, om jag känner för att bara ta det lugnt så gör jag det om jag vill träna så gör jag det. Matmässigt så kommer det se ut såhär. Genom att äta så ofta som jag gör så blir jag kan jag äta normalt och slippa få blodsockerfall vilket inte är bra. 
 
 
Ska börja köra mycket styrka eftersom jag vill bli starkare och snygga muskler, med det schemat som jag har kommer jag minska fett procenten i kroppen men samtidigt bygga muskler. Min kusin Elin har kört detta schema ett tag nu och hon säger att hon fått grymma resultat och att hon mår bra av det så jag litar på henne och ska verkligen köra hårt nu! Inte flr att jag måste utan för att jag vet att jag mår bra av detta och för att jag älskar det! 
 
 
Har ni några frågor så är det bara att kommentera som ni vet! 
 

GOD FRULLE & BRA MUSIK

| Postat i: ätbart
0
 
Godmorgon vänner.
Det är söndag och livet rullar på. Jag sitter just nu och äter frukost och diggar lite musik. Ska åka till stockholm om en timme kanske och mer ska jag inte göra idag. hare!
 
 
 två låtar som är på just nu:
Justin Bieber låten är en remix bara så ni vet :)
 

GODNATT

| Postat i: vardag
0
 
Tröståt glassen som vart kvar från igår för att jag hade en sån tråkig kväll, haha nejdååååå nu ska ni inte tycka synd om mig, höhö. Jag ska iallafall gå och borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. Imorgon drar jag och mamma iväg till stockholm för att hälsa på mormor & morfar. Min morfar har nyss vart på sjukhuset så vi ville dit för att hälsa på och träffa honom vilket ska bli kul! 
 
imorgon kommer det upp ett träning&hälsa inlägg så håll utkik!
 

PORTRÄTT - THERESE III

| Postat i: Porträtt
3
canon eos 40d + 50mm 1.8

Här har ni de sista bilderna från fotograferingen med Tette, gillar verkligen de första bilderna! Blev ingen fest ikväll för lite olika andledningar som jag inte ska tråka ut er med. Blir att va hemma och ta det lugnt. Ska nog duscha, åh vad skönt haha. Känner mig som värsta gamlingen på en lördag liiiiksom. Nej men hoppas ni har en bättre lördag än vad jag har så hörs viiiie :)
 

SEN FRUKOST

| Postat i: ätbart
3
Havregrynsgröt - banan - hallon - jordnöttssmör

vaknade 12 idag och blev så chockad för att jag aldrig vaknar såhär sent? Men har sovit dåligt de senaste dagarna så det var skönt att sova ut. Idag händer det inte så mycket, ska kanske på fest ikväll men det beror på om Amela mår bättre vilket jag hoppas!! Men fick en grym huvudvärk nyss så ska bara ta det lugnt tills det går över. Känns ändå ganska tråkigt att gå upp såhär sent känns som man inte hinner göra något liksom. Förstår inte hur alla ''vanliga'' (haha) tonåringar kan sova så länge, jag får typ ångest när jag vaknar såhär sent känns som hela dagen bara är förbi. Nej sorry sorry för mitt hat men det är så jag känner... haha. kram på er!
 

A W E S O M E

| Postat i: vardag
0
sista bilden är lånad av hanna. annars är det dessa männish jag spenderade hela dagen med :D
 
En dag i romme med bra peeps! 
Gick upp runt 4 imorse och började förbereda för en dag i romme. Blev en lång väg dit men så värt det! Har åkt massor men har dock regnat lite men annars har det vart helt okej väder. Jag har iallafall haft en grym dag men är riktigt trött. Vi är påväg hem nu och när jag kommer hem ska jag äta en god middag och senare äta ben & jerry som jag köpte igår!! Idag är det cheatday så den firar jag med massa onyttigheter. Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig och så hörs vi! Kram


MY STYLE

| Postat i: style
0


Några av mina outfits + sovoutfit (haha)
 
Har inte haft min egna stil förns jag började på gymnasiet, jag hade på mig kläder som var populärt då och hade sånt som alla andra hade. Sommaren innan ettan så kände jag att jag ville ha kläder som passar mig och gör mig till den jag är. Jag började ha min egna stil vilket var keps, stora kläder, ryggsäck osv. Körde stenhårt med det och har nu börjat ''tröttna'' på att inte ha klänningar och mer tjejiga kläder. Men insåg sedan att jag ska ju ha min egna stil så jag har nu börjat ha klänningar till finare tillfällen osv. Men det är så skönt att kunna ha kläder som beskriver vem man är och personligheten. Jag var först rädd att kunna ha keps när ingen annan hade det i min klass men insåg lite senare att det är jag och slutade bry mig vad andra tyckte om mina kläder o min stil. Det är så kul att kunna testa massa olika stilar samtidigt, klänning med sneakers osv osv osv. nej men det är bara att testa sig fram med massa olika stilar och ha på sig saker man känner sig bekväm med. Men jag föredrar street-looken (haha) känner mig otroligt bekväm i det och känner att det är jag. Var inte rädda att hitta eran egen stil, be you! 

PORTRÄTT - THERESE II

| Postat i: Porträtt
2
 
 
 
 

PORTRÄTT - THERESE

| Postat i: vardag
3
Canon EOS 40D - 50mm 1.8

PHOTOSHOOT

| Postat i: behind the scenes
1
 
Har fotat med tette och johanna idag, blev helt okej bilder, trodde det skulle bli grymma bilder med tanke på ljuset men det blev lite skuggor i ansiktet men ska se om jag kanske får bort en del i photoshop. Nu ska jag fortsätta med redigeringen och så får ni se resultat sen, kram
 

OMELETTE W. MOZARELLA

| Postat i: ätbart
2
Omelett med skinka, gurka, ruccola och mozarella.

Dagens lunch blev omelett vilket var supergott. Gjorde det igår också men gjorde lite annorlunda. Det är så enkelt och man kan göra det på flera olika sätt.Om ca en timme ska jag till vallarna för att fota med min grupp. Hoppas det blir några bra bilder,det är perfekt ljus ute så det blir nog inga problem. haare

ZUCCHINIPASTA

| Postat i: ätbart
5

Zucchini"pasta" med fetaost & soltorkade tomater, grillad kycklig & ruccola. 

Idag köpte mamma hem lite zucchini för jag har hört så mycket om det och var tvungen att testa. Måste säga att det var grymt gott, inte som jag trott men jag skulle nog inte kunna äta det bara sådär men med lite fetaost & soltorkade tomater så blev det riktigt gott! 

för att göra zucchinipasta så är det bara att ta en potatisskalare och skala hela zucchinin och börja koka tills du känner att den är klar. Gott & nyttigt! 

FÖRE - EFTER REDIGERING

| Postat i: photoshop
7
 
Jag använder photoshop cs6 vilket jag inte kan leva utan, ;))) 

PORTRÄTT HANNA ÖSTH

| Postat i: Porträtt
3
nikon d90 (skolans kamera)
modell: Hanna Östh (som vanligt :*)
 
Dagens sista inlägg. Ska börja förbereda lite för imorgon då jag och Hanna ska ut till studsvik och fota, kommer bli grymt! Detta som vi kommer göra resten av veckan är det jag vill jobba med i framtiden så det ska bli så sjukt kul att kunna få testa att ''leva'' så en hel vecka. Tror detta kommer passa mig alldeles perfekt! På fredag bär det av till romme med skolan, ska bli så jävla kul!! Resten av helgen är det inget bestämt förutom fest på lördag med Amela vilket ska bli grymt! Nu ska jag stänga av datorn för att sätta kameran på laddning och börja diiiska (ingen diskmaskin) vilket är höjdpunkten av alla dagarna :-))))))
 
hoppas ni har det roligt i skolan resten av veckan medans jag är ute på fotoutflykter :DDDDDDD
 

AMANDA WESTMAN - FLIP

| Postat i: Porträtt
3
 
En gammal goding från i somras, ställde mig med kameran i vattnet som gick upp till midjan, snacka om jag var rädd men jag gör vadsomhelst för en bild. haha. I sommar ska jag försöka få ett bättre foto med ljuset osv. 
 
Förövrigt så har jag nyss ätit middag och ska bara chilla i sängen, sköööönt. Måste dock säga att jag saknar träning ooootroligt mycket. Detta är inte kul, blir typ yr av att cykla till skolan så träningen får vänta ett tag.....

PORTRÄTT HANNA ÖSTH

| Postat i: Porträtt
4
nikon d90 (skolans kamera)

Denna vecka är det ju projektvecka så vi började direkt med en photoshoot i skolan, använde skolan kamera så var inte riktigt så haj (haha) på dem, men det blev bra iallafall?! ;) Så glad att hanna vill bli fotad eftersom hon är så bra på det höhö. Ni kommer nog få se många bilder ifrån våra photoshoots denna vecka! :)
 

P I E R C I N G

| Postat i: Självporträtt
3
 
HAHA, jag har länge velat ha ögonbrynspiercing och nu äntligen har jag skaffat det! Neeeeeeeeeeej, just joking with u guuuys. Jag vill ha ögonbrynspiercing men får varken för mamma eller pappa + att man måste va 18 för att gå utan målsman. Jag vill så gärna ha alltså, fast vet inte om jag vill göra det när jag är 18 menmen...  Ska se om jag kanske kan övertala min parennnnnts, bye
 
 
Denna vecka har vi projektveckor och man har fått valt vad man vill göra, så jag & mina kompisar har valt att göra en fotoutställning. Sååååå, denna vecka kommer vi fota som galningar, Så om det finns några som vill stå modeller hör av er till mig:
 
mobil: 0707837784
 
 
 
 

LAST NIGHT

| Postat i: vardag
4
haha var tvungen att hålla i kameran med båda händerna eftersom den blir så nedrans tung med externa blixten...
 
3 bilder från gårdagen, tog inga bilder under kvällen tycärr men detta var innan charlotta och louisa kom. Men det var typ första gången jag hade en klänning så ni måste ju se den. Lånade den av min Amela, tyckte den fett med fiiin :) 

SOFT LIGHT

| Postat i: Porträtt
1
Canon EOS 40D + speedlite 430EX II
 
Kände att jag var tvungen att lägga upp samma bild igen fast i svartvit, gjorde lite annorlunda svartvit med lite olika verktyg som gör att bilden ser så mjuk ut och inga hårda kontraster vilket jag börjat gilla mer och mer. Jag gillar min nya blixt fett med mycket och ska verkligen använda den så jag lär mig mer och mer :D
 

SUNDAY MORNING

| Postat i: ätbart
3
dagens frukost - jordgubbssmoothie med frukt
 
Godmorgon
idag är det söndag och inte långt kvar tills måndag, ååååh vill inte änns tänka på det. Eftersom jag var borta ett tag från skolan kommer jag säkert ha massa att ta igen. Igår var en otroligt mysigt kväll med tjejerna. Vi åt tacos, snackade, kollade film och hade grymt mysigt! Hade inte träffat dem på megalänge så det var jättekul! Idag blir det bara att slappa men ska också kolla på min syster när hon rider. ha en bra dag, kraaaaam
 
 

everybody loves a blue eyed girl

| Postat i: Porträtt
5
Canon EOS  40d + speedlite 430EX II