LAST NIGHT

| Postat i: vardag
4
haha var tvungen att hålla i kameran med båda händerna eftersom den blir så nedrans tung med externa blixten...
 
3 bilder från gårdagen, tog inga bilder under kvällen tycärr men detta var innan charlotta och louisa kom. Men det var typ första gången jag hade en klänning så ni måste ju se den. Lånade den av min Amela, tyckte den fett med fiiin :) 
Hittills till LAST NIGHT


Nnad ♥

Jag gjorde det hos en gammal kompis som är utbildad piercare och tatuerare, dock har han ingen studio i dagsläget vad jag vet. Jag tyckte inte det gjorde ont alls, dock så blödde det en del och blev svullet men så blir vissa piercingar och det är inget konstigt med det. Jag fick inga infektioner. Jag rengjorde morgon och kväll med koksaltlösning då jag tycker det fungerar bäst. Pris är ju olika beroende på vart man går, jag betalade 200 eftersom det var en vän, men annars brukar ögonbryn kosta 500 kr på de flesta seriösa studios. Det var flera år sedan jag gjorde min och jag är väldigt nöjd fortfarande :)
Var noga med att gå till en piercare som har papper på att hen är utbildad! =) Hoppas du fick svar på det du ville veta nu och lycka till med ögonbrynspiercingen, kommer bli fint på dig!
(Glöm inte om tillstånd från målsman då du är under 18. Kolla upp salonger som piercar om de kan pierca personer under 18 mot målsmans godkännande. Oftast kräver de att en förälder följer med!)


URL: http://nattstad.se/nnad
Freja

Du har en väldigt fin blogg! :)

Svar: Åh tack vad glad jag blir :)))
erica björkander


URL: http://freeja.blogg.se
Emilija Romaite - Träning&Hälsa

Galet snygg klänning??
och du är otroligt fin!

Svar: Åh tack gulle dej!! :)
erica björkander


URL: http://RRomaites.blogg.se
Rebecka

Vilken snygg klänning!


URL: http://bankefors.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: