fitinspo

| Postat i: citat / inspiration
2
bilder från weheartit
 
här får ni lite träningstips som jag snott från denna blogg. läser den dagligen och det är jätte bra träningstips och inspiration. tycker verkligen ni ska kolla in den! 
 

♥ Skippa inte måltider - food is your friend

För att din kropp ska orka träna så måste du ge den energi. Och om du inte ger din kropp energi så kommer din kropp snarare att lagra fett istället för att bränna fett. Ät ordentligt och bra och tänk inte för mycket på vad du stoppar i dig. Det kommer bara göra dig illa i det långa loppet. 

 

♥ Träna på morgonen

Du kommer må så bra hela dagen. Och det är så otroligt skönt att ha det gjort vilket gör att du slipper gå och förflytta träningen någon timme till resten av dagen. Träna så fort du bara kan så att du har det gjort. Det finns ingen bättre känsla än den efter att man har tränat.

 

♥ Jämför dig inte med andra

Den här punkten är så fruktansvärt viktig. JÄMFÖR DIG ALDRIG MED ANDRA. Den enda du ska jämföra dig med är dig själv. Kroppar är olika, framsteg går olika fort beroende och vi alla har helt olika mål och förutsättningar för att ta oss dit. 

 

♥ Bry dig inte så mycket om kalorier

Jag bryr mig knappat alls om hur mycket kalorier jag stoppar i mig varje dag. För hälsosamt innebär INTE så lite kalorier som möjligt. Och bara för att ett livsmedel innehåller lite kalorier innebär det INTE att det är hälsosamt. Tänk på det! Ju mindre kalorier, desto mindre energi. 

 

♥ Det gör inget om du inte tränar på en vecka

Alla har sina ups and downs och det gör ingenting om du inte går till gymmet på en hel vecka. Huvudsaken är att du tar dig dit igen för as long as you keep going, you're already better than you were before. Och det är det som är det viktiga.


 
 
Hittills till fitinspo


Meia

Sjukt bra tips!

Svar: Tack så mycket :)
erica björkander


URL: http://meialindholm.blogg.se
Lovisa

superfin blogg tjejen!(: och ett riktigt bra inlägg!

Svar: Tack så jätte mycket :)
erica björkander


URL: http://lovisaabetty.blogspot.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: