STOCKHOLM

| Postat i: vardag
0

Mobilbilder från dagen
 
Hello guys!
Hade helt glömt bort att berätta för er att jag och Hanna skulle sticka till Stockholm efter skolan. Vi slutade extra tidigt så vi tog ett tidigt tåg och hela dagen/kvällen har vi gått runt och haft det grymt najs. 
 
Även fast vi båda var ganska panka, Hanna tappade bort sitt kontokort, hade endast 50:- på mig, glömde batteriet till systemkameran & hittade inte Kungsträdgården så var det en grym dag! Vi var på bikbok och träffade Angelica blick och kollade hennes nya kollektion, vi blev lite höga på colan man fick så vi gick runt och typ skrattade ihjäl oss på saker som inte alls var roligt egentligen, alla trodde säkert att vi var dumma i huvudet! 
 
Men nu har jag kommit hem och är riktigt trött , blir nog en tidig kväll & imorgon ska jag till pappa med min syster så det blir myyyyys :) hoppas ni haft en bra dag, krammmm

t a n k a r

| Postat i: training/health
0
gamla bilder från sommaren.

Just nu har jag mycket tankar i mitt huvud och vet inte riktigt vad det är egentligen, men känner att jag vill skriva av mig på något sett. Jag har inte någon ångest direkt, men jag tänker alldeles för mycket på vad jag äter och om det är nyttigt eller inte. Jag tillåter mig alldeles för sällan att äta onyttigt och det jag vill äta. Måste lära mig själv att må bra också och det har jag trott jag gjort länge men för några dagar sen så sprack det och jag vräkte i mig massa och har gjort det senaste veckan kanske för att jag äter alldeles för lite om dagarna till den mängden jag tränar och därför kan jag vakna om natten och vara så hungrig så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
 
Jag tränar så grymt mycket och har nu på senare tid gått ner till att träna 5gånger i veckan vilket jag tycker är riktigt lite, men det är för mitt eget bästa! För en månad sen så tränade jag nonstop. Jag tränade någonting varje dag och inte konstigt att jag fick alla dessa skador som jag fick, Nu har jag insett att det är helt sjukt hur mycket jag tränade och åt däremot ingen mat. Jo jag åt mat, men alldeles för små portioner för den mängden av träning. Jag gick inte ner i vikt något utan min kropp reagerade mycket på det och resultaten blev inte desamma som om jag får nu, när jag tränar 5ggr i veckan och verkligen vilar  de dagarna jag har vilodagar. 

Så alla ni fina bloggläsare, träna inte helt insane och ät ingen mat!! Om ni tränar mycket ska det vara stora portioner o om ni inte tränar lika mycket så behöver man inte äta så mycket mat, men tänk på att äta er mätta! Jag ångrar nu att jag inte insåg tidigare att detta var dåligt för mig, men nu ska jag försöka ta mig härifrån och försöka att leva ett hälsosamt liv & må bra! Tack vare min underbara familj, släkt & vänner så kommer jag inom en snar framtid vara tillbaks och kunna njuta av allting. 
 
Nu ska ni inte ta detta jätte seriöst och tro att jag är helt galen, vill bara skriva av mig med mina tankar och visa hur det kan bli ibland, DET ÄR INGEN DIET UTAN DET ÄR EN HÄLSOSAM LIVSSTIL
 
kram på er
bild från google.
 
 

1 år sen

| Postat i: vardag
0
 
Det har redan gått 1 år sedan jag såg Justin Bieber live, helt sjukt hur tiden går fort. För 1 år sedan så var jag ca 5 meter ifrån honom och jag kunde se hans ansikte i verkligheten och se hur han rörde sig. Jag grät och grät och hanna viftade med min keps så jag inte skulle svimma och och och.... så många minnen och så många bilder i huvudet. Jag hade en jävla tur att minnet var fullt på mobilen så jag tog nästan inga bilder så ja inte skulle kolla på skärmen hela tiden. Visst är det lite synd att jag inte har så många minnen på mobilen men desto fler i mitt huvud. 
 
Kommer också ihåg att det var en tjej bakom mig, vet inte om hon kollade på konserten eller var någon speciell vakt. Men hon var inte på bra humör och sparkade mig för att jag hoppade för mycket och hon inte såg typ?  Vettefan vad som hände men det var riktigt synd för det drog ner lite på mitt humör men inte mycket eftersom jag såg fucking JUSTIN BIEBER LIVE!!!!!
 
Men det var iallafall så jävla grymt och det är verkligen något som jag aldrig kommer glömma. Så grymt coolt, finner inga ord!
tekniskt sätt så var det igår för ett år sen, men whatever, gamla bilder från förra året.
 

bidra till cancerforskning - forlife

| Postat i: vardag
0
Detta armband hittar ni HÄR
 
Vill du bidra till cancerforskning? Då ska du gå in på forlife.nu, där hittar du massor av produkter som du kan köpa och pengarna går till cancerfoskningen, och du kan hitta all information på deras sida! Tänk vad era pengar kan hjälpa till med? Finns snygga armband för 100:- som jag själv har och känns otroligt bra att gå runt med det + att det är snyggt ;) Så kolla in! 
 

påsken

| Postat i: vardag
0
Min fina syster och hennes ''nya'' kamera.
helloj!
Det är tisdag och skolan har dragit igång, sitter på min första lektion eftersom vi hade sovmorgon. Men snart lunch, yeees. Fett hungrig. Men det är bara en lektion efter detta sen slutar vi, så de är ganska så najs!
 
Men vad har jag gjort i helgen då?
Om ni är intresserade i det så fortsätt läs..... Vi åkte upp till mormor på fredagen och åt en god middag som var grillad oxfilé, ja det var ganska gott!! Men på lördag morgonen så stack jag och mamma ut på en pw i det underbara vädret och kom sedan hem och gjorde en megagod frukost, senare på dagen så kom släkten och vi åt god lunch och tog en lång promenad och hade det allmänt trevligt. När vi kom tillbaks så åt vi mormors goda vaniljbullar (det ända jag snackar om är ju mat, hahah) & spelade kort, resten av kvällen bestod av mat, skratt och ett bra sällskap. Hade en grym dag men dock för mycket mat då jag mådde illa av all påskmat och godis :p 

Vaknade sedan på söndagen och tog en morgonpw som gjorde mitt humör på topp, åkte hem lite senare och tog det ganska lugnt resten av dagen, var skönt att komma hem men det är också så skönt att vara hos mormor och morfar , så mysigt!! Nu är all ledighet över och nedräkningen till sommarlov börjas + turkiet!! (endast 53 dagar kvar!!!!!!) Nu ska jag gå och äta lunch, bye :--------))
 
Ni borde verkligen kolla in keelas vlogg om thigh gap här nedan, såååå grymt bra!! GO KEELA
 

GLAD PÅSK

| Postat i: vardag
2
bästa mormor köper färska jordgubbar till mig och min syster<3
 
Glad påsk på er!
Jag vaknade hyfsat tidigt och satte på mig träningskläderna och gick ut på en pw/jogg med min mor, Vi körde ungefär 5km, när vi kom hem gjorde vi en stor och god frukost!! Var så grymt gott och blev riktigt mätt, efter det körde jag ett mördarpass för magen :DDD Det gick grymt bra och hoppas på träningsvärk imorgon! :) 
Nu har alla kommit som ska komma och vi ska sätta oss och äta lunch, ska bli fett mega gott, hare!! :D
 

mormor & morfar

| Postat i: vardag
0
fota fina blommor är kul. 
 
Hellu vänner, har inte bloggat bra alls och har inte riktigt orkat tagit tag i det. Men för en ca halvtimme sen så kom vi fram till mormor & morfar och vi har inte gjort speciellt mycket men nu börjar dem härja i köket så tror det snart är mat, eller vi ska iallafall börja med den. Vi ska äta grillad oxfilé ikväll, snacka om GOTT. Längtar sååååå tills det är mat, haha.. Men ikväll ska vi bara ta det lugnt och umgås vilket ska bli & är supermysigt! 

Jag har också vilodag idag så det är skönt med lite vila men vill ändå till mitt gym, men det får bli när jag kommer hem! Imorgon ska jag försöka köra lite styrka hos mormor och morfar men vi får se hur det går eftersom jag inte har tillgång till några vikter eller maskiner som jag har på gymmet. Ska även ut på pw med några från släkten som kommer & senare på dagen blir det påskmiddag med släkten. Lite synd att inte alla i släkten kunde komma men det blir mysigt detta med. Nu ska jag gå och hjälpa till med maten, ciaoooo
 

onsdag

| Postat i: vardag
0
 
Vaknade hos Amela och vi gick ut på en pw och sedan hem till mig och äta en stor och god frukost. Vi stack sedan vidare till gymmet för ett mördarpass för mage och ryggen. Blev inte lika mycket rygg men jag är ganska svag i nedre ryggen så tror nog att det är bäst att ta det lugnt men magen fick sig en omgång och hoppas verkligen på tränigssvärk. Det finns inget bättre än träningsvärk i magen, haha. Jag stack hem och stressåt lunch och sedan vidare till tandläkaren som jag självklart hade glömt... Men allting gick bra och fick beröm hur bra jag sköter mina tänder höhö ;) Resten av dagen ska jag bara slappa och ta det lugnt, är grymt trött och ikväll blir det lax och kolla på frozen med min mamma & syster. 
 
Va lax?? Erica ?? ni som känner mig vet att jag absolut inte äter fisk men nu banne mig är det slut på att vara barnslig det är ju bara äta den där jävla fisken tills jag gillar den, right? haha nej men ska verkligen lära mig äta det nu! Hoppas det är lite godare än förra gången iaf, laddar med massa sås och kryddor :----)

HAMBURGARE OCH SOL

| Postat i: vardag
0
Denna dag har vart helt underbart mysig. Pappa hämtade mig och min syster vid 11 och vi stack och handlade lite saker till lunchen, kom tillbaks och börjde grilla. Var ett otroligt fint väder och vi gick omkring i t-shirts och satt ute och åt, så himla mysigt och skönt! Grillade hamburgare är ju faktiskt en helt annan sak än stekta, eller är det bara jag? Hängde lite till och åt färska jordgubbar & mango innan vi åkte tillbaks till stan igen, det är så grymt skönt att vara på landet ibland, man bara kopplar bort sig från allting och njuter. Där kommer många dagar spenderas i sommar, kram på er!
 

strive for progress not perfection

| Postat i: vardag
0
fitnessbyerica
 

Glöm inte bort min instagram peeps.
Vill bara säga att jag tycker ni ska följa min instagram om ni missat den, om ni behöver lite extra motivation kanske det är något för er? vem vet? 
 

lyxfrulle

| Postat i: vardag
0
 
Godmorgon!
Vaknade runt 8 och kunde inte somna om... så jag tog på mig träningskläderna och gick en pw på 5km ute i det uuuunderbara vädret. När jag kom hem gjorde jag världens bästa frulle. Fil med massa frukt, ägg, nypressad juice & grönt te, det var helt perfekt! Nu har jag ätit upp och är proppmätt, vet inte riktigt vad jag ska göra idag och vill helst inte sitta hemma när det är såhär fint väder :D Men kanske blir stan eller något, nu ska jag diska. Bye!
 

when the mood is on top

| Postat i: vardag
0
 
Nu är påsklovet i full gång känns det som (åh der rimmar) & jag är riktigt lättad över att det inte är någon skola imorgon eller resten av veckan, behöver verkligen denna vecka för att koppla av och ta det lugnt... Vilket innebär massa träning! hehe. Jag har köpt nytt träningslinne och träningsbh från nike så är pretty happy men inte min plånbok...Var nära på att köpa ett par träningstights också men plånkan sa ifrån :/ 
 
Jag har iallafall haft en grymt härlig helg med mina nära kära, helgen började med att vi åkte upp till stockholm för att fira min kusin och åt på jensens. Vaknade hemma hos dem och åt en god och sen frukost med allihoppa och senare begav jag och mamma oss till Ikea där jag köpte lite nya saker,Lunch på heron och kvällsmys framför teven med massa gott. Har blivit massa onyttigt denna helg i lite för stora portioner men imorgon är det ny dag & ny vecka och är riktigt peppad på träning nu när jag har ett nytt pass att följa!
 
Har haft lite problem med maten, tror jag ätit för lite på dagarna och sedan hetsätit på kvällarna/nätterna och har inte insett det förns nu men från och med imorgon ska jag öka portionerna något för att se om det hjälper och vill helst inte att detta ska bli något sorts ätstörning eller så. Men det tror jag inte och eftersom jag älskar mat så hoppas jag inte att detta ska bli något stort problem, men det är alltid bäst att ta tag i det innan det är för sent. tack för en grym stöttning från min kära mamma<3 
 
Nu ska jag sätta på något och försöka somna efter det, imorgon blir det pw innan frukosten och resten av dagen är helt oplanerad så vi får väll se hur den blir, min syster kommer hem på kvällen så det blir nog lite mys framför teven. kram!
 
 

Morgonmänniska

| Postat i: vardag
0
Trött eller vad.

Godmorgon alla morgonmänniskor, klockan är 8 och jag är redan vaken haha. När man får lov så vaknar jag typ tidigt varje morgon i början tills jag vänjer mig vid det :p Vi är iallafall i Stockholm just nu eftersom vi sovt över, dock så sover alla. Haha. Jag bloggar från mobilen o typ svälter ihjäl, haha jag är alltid jättehungrig på direkten när jag vaknar, skitjobbigt. 

Efter frukosten ska jag och mamma dra vidare till Ikea och köpa lite saker, ja ska försöka hitta ett glas å en skål som jag letat överallt efter. Nivet när man har en fitspo instagram så måste man ta fina bilder på sin mat och därför ha fina tallrikar och annat! Haha, patetiskt egentligen men kul :p 

Jag åt alldeles fel igår och mycket, kände mig spyfärdig och fick gå ut för frisk luft o då kände jag aldrig ska äta som jag gjorde igen, eftersom min kropp inte heller är van vid glass, godis och annat som jag åt under kvällen så reagerar kroppen på det. Men eftersom jag suktat efter kebabtallrik hela veckan och hade cheatday igår så vet jag inte riktigt om jag ska ta det ändå, drt tror jag! Haha, det är ju förfasen påsklov höhöööööö :) kraaaaaam


jordgubbar i mörkchoklad

| Postat i: vardag
2
 
Vet att jag har tipsat om detta på ffitnessfood men ville bara tipsa er om detta eftersom det är grymt gott och nyttigt! Det är bara enkla jordgubbar (färska är godast) med smält mörk choklad. Det ska jag äta varje dag i sommar typ, haha. Nej men det är så grymt gott och kunde aldrig sluta äta det. haha, alla har säkert testat detta redan men jag ville bara påminna er att detta är det godaste som finns typ, haha.....
 
 

fredag & påsklov

| Postat i: vardag
0
2 gamla bilder på min & Hanna som går loss i studion.
 
Endast 1 dag kvar till ett långt och härligt påsklov, kanske inte såååå långt men länge nog för att hinna släppa allting. Har bara mediaproduktion och svenska så det blir en kort dag :) Åker sedan upp till stockholm somsagt för att fira min fira kusin som fyller år idag! Grattis till dej Tuva❤ Nu ska jag fortsätta med annat, kram på er :)
 

nejnejnejnejnej

| Postat i: vardag
1
glad tjej efter ett pass
 
Sorry för alla dåliga bilder, men i tisdags var jag på så bra humör nu är det nere i botten. Känner att en förkylning är på väg och jag har fått ont i knät igen. Livet som var så jävla bra i tisdags vad hände? Nej men en positiv sak är att imorgon är det fredag och äntligen lov!! Ska bli så jävla skönt och senare på fredagkvällen kommer jag och min familj befinna mig i stockholm och äta middag på en restaurang med min släkt eftersom vi ska fira min kusin!
 
Vill också bara gratta min kära syster Rebecca (halvsyster för er, helsyster för mig, haha) som fyller år idag, så grattis till dej min fina och hoppas du får en toppendag så ses vi ikväll, puss o kram.
läs hennes blogg -> här
 

JUSTE

| Postat i: vardag
0
 
.... Jag har helt glömt att jag har 2 bloggar att sköta.
Shit, har aldrig glömt bort bloggen i 2 dagar men har lite mycket just nu. Fixar det sista inför lovet nu och det var mer än vad jag trodde. Måste lämna tillbaka böckerna efter skolan som jag lånat via skolan & valgreja som skulle vart inne för längesen. Hatar mig själv för att jag bara glömmer saker hela tiden och inte tar tag i saker. Men det är något jag verkligen ska bli bättre på! Har nu skrivit en lista på saker jag ska göra innan lovet börjar så jag kan chillaxa under lovet! ha det bra, ciao
 

Q/A MUSKLER

| Postat i: training/health
0
 
Hur tränar man för att inte få så stora benmuskler? jag har nyligen börjat träna och det är jag lite orolig för... Älskar din bloog förresten! :)

Vad roligt att du börjat träna, har humöret ändrats något i vardagen tycker du? Men åter till din fråga..
Jag tränar inte alls mina ben ofta och har inte så stor kunskap hur man ska träna dem utan jag kör mitt egna race. För att inte få stora muskler så ska du inte köra mycket styrka, så enkelt är det. Men du ska veta att få stora muskler är inte något som händer på 1 dag utan det tar tid och mycket vikter. Du ska absolut inte vara rädd för att köra på med större vikter. 
 
Jag tränar mina ben 1-2 ggr i veckan och då kör jag lägre vikter men mer set & reps. På det viset så håller du benen tränade men inte ökar musklerna om man säger så, & det är mer förbrännande än när man kör högre vikter men lägre set & reps. Ibland känner jag för att köra höga vikter bara för att det är roligt med variering & det kommer inte göra att mina ben blir större. 
 
Du ska absolut inte vara rädd att öka vikterna, det tar tid och många vikter för att kunna få stora och muskulösa ben. Jag tycker det är riktigt häftigt att se tjejer med stora muskler men själv vill jag ha ganska normala ben men helt okej starka, haha om ni fattade vad jag skrev där. Men ett 6-pack ska jag allt ha och stora snygga armar.Det är väll det jag strävar efter! 

Hoppas du fick svar på din fråga och tack så jätte mycket för din kommentar. Stor kram!
 
 
 

snapshots

| Postat i: vardag
0
innan jag drog till skolan // försökte skrämma barnen på LBS (HAHA) // ritade tatueringar som jag och min syster ska göra // 2 glada och trötta tjejer efter ett boxningspass // en supergod smoothie ja gjorde // fick rosor efter fotojobbet // jag och mamma superglada efter vårat första pass på träningskonventet (GRIT) // testade en klänning på H&M (ja ni läste rätt, KLÄNNING!?!?!) // påfyllning innan sista passet på träningskonventet//

Sett att massa gjort bloggare har gjort lite snapshots inlägg på deras bloggar och tyckte det var roligt att se så tänkte att ni kanske tycker det är lite roligt, haha..
 

FROZEN YOGHURT

| Postat i: ätbart
2
frozen yoghurt från yollibox & ben&jerrys nya greek frozen yogurt toppat med bla hallon, banan & mörk choklad.

Detta var min lördagssnacks igår, grymt gott! Är helt kär i mango frozen yoghurten eller vad man säger, haha. Var iallafall supergott och till det drack jag min vitamin well som vi fick tillsammans med goodiebagen från träningskonventet igår. 

Idag är det en ny dag och ska börja göra mig iordning för snart ska vi ner på stan och så blir det lunch där också, så mysigt. Nu är det bara en vecka kvar tills påsklov. Det ska verkligen bli skönt! Ha en bra söndag allihoppa.

NY DOPE kollektion

| Postat i: style
0
 
GE MIG ALLTING!! 
Kollade mailen och så hade jag fått från ridestore med deras nya dope-kollektion och jag var bara tvungen att göra ett collage och visa er hur grymt snygga kläder de var. höhö. Jag ska banne mig beställa lite saker därifrån så fort jag får lite cash. Jag är kär i dope så detta måste jag bara ha! Nu vill jag ha ett jobb och tjäna lite money.

TRÄNINGSKONVENT

| Postat i: training/health
0
2 bilder från dagen - finns också på min instagram: fitnessbyerica
 
Denna dag började med en grymt god frukost framför New Girl och sedan åkte jag och mamma vidare till ramdalen där vi skulle på medleys träningskonvent. När vi kom in så fick man goodiebag och massa härlig energi från alla instruktörer. Körde totalt 5 pass idag, började med GRIT cardio där svetten rann och man knapt andades och sedan blev det BODYATTACK, lunch. Efter lunchen blev det multigym som var det absolut bästa men jobbigaste passet på hela dagen. Sån (ursäkta språket) jävla bra energi, alla skrek och peppade varandra även dem man inte kände och alla bara kämpade tills man låg på marken och kippade efter luft. Det var så otroligt kul!! Sen blev det lite BODYCOMAT, som var någon slags kick & box i luften som var grymt kul och kände mig så stark :D Sist blev det power yoga som var perfekt avslutning då man var helt slut efter alla pass.
 
Denna dag har vart så nedrans lyckad och är verkligen nöjd med min instats och alla var så himla glada och spred otroligt bra energi omkring sig. Motivationen bara steg mer och mer för varje pass som vi gick på och ville aldrig sluta. Sånna här konvent som medley har 1 gång per år är för alla och det är helt gratis, så om ni inte har kort på medley så kan ni fortfarande komma in och testa otroligt många pass! Grymt kul alltså!

Resten av kvällen kommer jag tillbringa i min säng framför new girl med min yollibox, perfekt avslutning på denna lördag! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, kram på er!
 

SEN KVÄLL OCH TIDIG MORGON

| Postat i: vardag
0
 
Nu sitter jag nyduschad i min säng och kollar på new girl, ska alldeles strax släcka för imorgon ska jag upp tidigt på medley's träningskonvent, ska verkligen bli superkul och är taggad till tusen!! Hoppas det är lite människor man känner igen och att det är roliga pass. Tog massa pass som jag aldrig gått på förut så det ska bli kul att testa! :) Jag uppdaterar mer när jag kommer hem från det, kram
 

FOTOJOBB PÅ KONSERT

| Postat i: vardag
0


Fotojobb en kväll som denna är ändå inte så pjåkigt, efter detta tar jag helg! Visst ser vi proffsiga ut med våra kameror, de är så kul att va fotograf :)

Härliga fredag

| Postat i: vardag
0
 
Hej vänner, wazzup?
Igår gick jag och Hanna på ett kick och boxpass, det var nog det jobbigaste passet jag gått på men såååå otroligt kul! Man fick ut sin ilska och bara slog tills man inte hade någon ork kvar. Så det ska jag verkligen gå på igen! Så vi fick en härlig färg i ansiktet efter passet, älskar när man får det för då ser man att man verkligen jobbat, även fast man ser ut som en tomat så älskar jag det. haha.
 
Idag är det fredag och jag & några från min klass ska på ett litet fotojobb. Vi ska fota en konsert och intervjua lite, kommer sedan få lite komp utav det, skönt! Men nu ska jag fortsätta lyssna på lektionen, fast jag vet inte riktigt vad vi gör? Jo tydligen ska vi filma. igen. usch vad jag är trött på det, haha. Jag vill FOTA inte filmaaaaaaaaaaaaa. Var tvungen att skriva ut min ilska lite, hejsvejs!
 

DET JAG KÖPTE I LONDON

| Postat i: shopping
0
Sparar självklart påsarna ;)
 
Inne på Victoria's secret köpte jag ett linne, en bodymist, scrub & lotion i samma ''serie''
 
Letade mycket efter något klädesplagg inne på forever21 men hittade tyvärr inget men blev en neccesär iaf.
 
 På primark blev det 2 shorts, solglasögon, godis & en mugg som jag ska ha till mitt te (eftersom jag är beroende av te)
 
Eftersom vi blev helt förälskade i Pret så köpte jag lite barer där o annat smått och gott
 

Mer än så blev det inte, köpte mycket mat också men annars blev det inte mycket saker i klädesväg ;)
 

toooorsdag

| Postat i: vardag
0
 
Idag är det torsdag och jag känner mig extra pepp på livet, jag ska gå på boxning och funktionell idag eller om jag och hanna bara kör ett pass, vi ska se hur det blir efter skolan. Men nu ska jag fortsätta på en lite bloggdesign till denna blogg eftersom jag hatar denna som jag har nu. superful haha ;)
 
Fick en fråga till om LBS så svarar på den här nere.
Behöver man höga betyg för att komma in på LBS?
Nej inte alls, 180 poän tror jag det var detta år, om inte lägre. Fråga din lärare om hur poängsystemet fungerar så förstår du mer. Jag började höja mina betyg lite för att vara säker att jag skulle komma in på LBS eftersom det var den ända skolan jag kunde tänka mig, hehe :)
 

Q/A LBS mitt gymnasium

| Postat i: vardag
2
 
Hej hur är det på lbs och hur är din linje? :)

Jag började tänka på vilket gymnasium jag ville gå redan i 7:an eller 8:an tror jag. Jag bestämde mig ganska tidigt för att det var LBS jag ville gå på. Jag är ju sjukt intresserad av foto och på LBS så skulle man få mycket tid i photoshop och i fotostudion så jag kunde ju inte säga nej till det, haha. Gick till många öppethus och fick prata med lärarna och rektorn och det var då jag blev helt ''fast'', jag hade bestämt mig för denhär skolan ska jag gå! Kämpade mycket för mina betyg så jag kunde va helt säker på att komma in på den skolan, men det var inte alls svårt för man behöver inte alls höga poäng. 
 
Nu har det nästan gått 2 terminer och är fortfarande grymt nöjd! Skolan är ju inget som man tycker är kul men med mediaämnen så blir skolan så mycket roligare och för er som går i högstadiet just nu och tycker det är piss så ska ni verkligen vänta tills gymnasiet för det kommer bli så mycket bättre. Om ni väljer något med en inrikting som ni gillar så lovar jag er att skolan kommer bli kul! 
 
Om man jobbar på lektionerna och gör det som man ska så får man inga läxor, det är nog det allra skönaste med denna skola. Behöver aldrig sitta hemma och göra några läxor, den ända gången jag pluggar är inför ett prov som inte är så himla ofta. Det mesta gör man i skolan och det är så himla skönt, för när jag kommer hem har jag verkligen tid för det jag vill! 
 
Eftersom jag fortfarande bara går i ettan så har jag inte fått valt foto eller film så vi gör båda sakerna, men i tvåan kommer jag välja foto och hoppas verkligen det blir mer fördjupning i det ämnet så jag utvecklas! Men har pratat med flera elever och fått hört hur foto-linjen är och dom är supernöjda och tycker det är jättekul så jag ser verkligen fram emot det!
 
Lärarna är ganska unga och det är skönt för dom förstår lite mer hur vi har det osv, det finns ingen keps och hatt regel inomhus eftersom dem själv har det inomhus (superskönt det med). Hoppas du fick lite svar på din fråga, om det är något mer du undrar över så ska jag försöka svara så gott jag kan men jag går fortfarande i ettan så vet inte riktigt hur det kommer bli men än så länge är jag väl nöjd! :))

LONDON DAG 2

| Postat i: resor
1
Dagen började med hotellfrukost vilket både jag och Josefin älskade, haha. 
 
 Köpte ett buss & tunnelbanskort så vi tog bussen till oxford street, shoppade lite mer och tog sedan våfflor till lunch vilket var ooooooootroligt gott!!
 
Gick vidare till Victoria's Secret där vi var i några timmar, shoppade lite där också!
 
Tog en liten fika på starbucks när vi ändå var i närheten och blev helt kär i frappuccinon!!
 
Tog tunnelbanan till Big Ben, vi fattade inte tunnelbanssystemet så vi frågade några och dem var verkligen supersnälla så vi fick följa med dem och berättade hur vi skulle göra :) Framme vid big ben och london eye så fotade vi massor och hade det allmänt bra!
 
 Satte oss på Pret och åt ännu en gång, haha.
 
Satte kvar på bussen som tog oss till Notting Hill, det var riktigt fint där!
 
åkte till hotellet en snabbis och lämnade av lite saker och sedan vidare till big ben igen då vi ville se den när det var mörkt. När vi väl började fatta buss-systemet var det enkelt att ta sig överallt!
 
 Kvällen avslutades med en sen middag på Bella Italia, samma restaurang som vi åt dagen innan. Riktigt god mat där och till en bra pris! (Stort tips till er som ska resa dit) 
 

Blev en lång dag med massa roligheter, så kul att se allting som fanns där!!
 
 
 
 

TUESDAY

| Postat i: vardag
1
 
Hejsan peeps! 
Hur mår ni? jag är på ovanligt bra humör för att vara en tisdag? Kanske för att jag äntligen köpt en ny plattång :D haha nej men det är otroligt skönt att ha en egen nu! Ska alldeles strax ta en pw till ica maxi för att köpa lite sharon, haha. Älska det, så jävla gott!! hare bäst!

LONDON DAG 1

| Postat i: resor
0
Hejsan!
Nu är jag på svensk mark igen och det är faktiskt skönt även fast det var hur roligt som helst att vara i London. Jag kommer lägga upp vad vi gjorde varje dag och så nu kommer dag 1 i London, hoppas det uppskattas! :)
Dagen började vid 05:00 då jag hade försovit mig men skyndade mig och gick ner till taxin  som stog utanför porten där också josefin och hennes pappa satt, åkte vidare till skavsta flyplats och gick igenom alla säkerhetsgrejor och sedan lyfte planet ca 07:00.
 
Väl framme i London så tog vi först ett tåg lite längre in i London och här är stationen vi hamnade på.
 
 Tog en taxi till hotellet, var en lång väg men mycket att se!
 
 Väl framme till hotellet så checkade vi in och lämnade våra väskor, vi bodde på lancaster gate hotel.
 
Gick till Hyde Park och kunde inte sluta fota och kolla på allting, det var så fint och underbart!
 
 Fotade massa djur när vi var på väg till harrods 
 
Gick till harrods, grymt stort och vi hittade sedan inte ut, haha.
 
satte oss och fikade på Pret som var en känt café i London där vi fikade flera gånger under helgen.
 
gick sedan hem mot hotellet och fotade massor.
 
Resten av dagen spenderades på oxford street där vi shoppade massor och avslutades med middag på en italiensk restaurang
 

Detta var ungefär vad vi gjorde på fredagen, ska förbereda nästa inlägg vad vi gjorde på lördagen! :) kram