ÄNTLIGEN!

| Postat i: training/health
1
 
ä n t l i g e n, har mitt (& mammas) protein pulver/ protein shake kommit. Det är från aloe vera och är till för att göra protein shakes men man kan fortfarande använda det i bakning, mat osv. Så de kommer användas flitigt innan, efter och allt där emellan, hihi! 
 
 
 

Littlereasonstosmile

| Postat i: citat / inspiration
2
 
bara älskar att kolla igenom sånna här bilder!
 

ÄT MER GRÖNSAKER

| Postat i: tips, training/health, ätbart
0
canon eos 40d
 
Man kan aldrig äta för mycket grönsaker, man ska helst äta det till varje mål man äter. Ersätt pommes frites mot morötter i ugn eller grillade (jätte gott!) och gör nån sallad med dressing istället för att äta potatis osv. 
 
Man kan också göra spagetti av squash har jag hört är jätte gott, sen finns det att köpa fullkorns spagetti som innehåller bättre saker. När min familj äter pasta så brukar jag äta grönsaker eller koka min speciella pasta. Det är inte så farligt att äta potatis till maten men det bästa är ju att ersätta det med grönsaker, eftersom jag ääälskar grönsaker så är det inget problem för mig! 
 

L A K E R S

| Postat i: style
0
 
bara älskar dessa kepsar, tror jag kommer köpa den gula härsnäääst, eller om jag har pengar kvar efter ullaredsresan ;) men ni hittar dom på hatstore.se

| Postat i: training/health, vardag
2
 
fick en fråga hur jag gör mina bananpannkakor och har ju gjort ett inlägg om det men förnyar detta lite bara! 
 
Ingredienser:
- 1 banan
- 1 ägg
 
Gör såhär:
- Mixa bananen och ägget med en stavmixer
- stek på låg värme med kokosfett/ smör 
 
vääääldigt enkelt, men jag tror jag brukar göra dubbel sats när jag gör, men vet inte
man kan ha i kanel i så blir det lite kanelsmak i, myyycket gott! 
sen är det bara att ha på det man vill, :) 

H A N N A

| Postat i: Porträtt, vardag
2
två bilder som jag gillade lite mer jaou
 
Bilderna blev inte lika bra som jag hade tänkt mej, hanna var ju fin på varje bild men kvalitén och själva ljus inställningarna, men jag lär mig av mina misstag o försöker bättre nästa gång!
 

R E C E P T

| Postat i: recept, tips, training/health, ätbart
1
 
älskar smoothie, det är nog det bästa som finns efter fetaostsallad! drack till frukost och efter träningen nyss, eller nyss och nyss det har gått en timme... men tycker verkligen det är gott när man har en halv banan i det får lite extra smak!
 
jag skulle bara gå på core, men personalen övertalade mig att gå på multi träningen också. haha så det blev två timmar på gymmet idag, men ja sa till mig själv att verkligen ta det lugnt, men sen när man kommer in i träningen så försvinner man och bara fokuserar på en sak, klara mig genom tiden! såå körde lika hårt som vanligt och tror inte jag kommer vara lika glad över min hals imorgon som jag är just nu..... men jappppp! 

M E D L E Y

| Postat i: training/health
1
 
ni som söker gym med bra pris så ska jag verkligen rekomendera medley. gymmat där i snart ett år och jag älskar det!! finns det mesta man söker och man kan boka grupppass av olika slag. Jag bara älskar personalen, alla är så grymt trevliga och verkligen engagerar sig och tror på en osv. sen är det nära där jag bor så kan sticka dit bara en snabbis med 5min cykeltur. 
 
jag hade ju tänkte byta gym när mitt kort går ut i februari och tror jag stannar kvar på medley, eftersom jag kan allt och känner mig ''hemmastadd'' där. ett stort plus till medley!

DAGEN

| Postat i: Porträtt, behind the scenes, training/health, vardag
3


Har inte hunnit uppdatera idag för jag har vart och fotat hanna och ska nu på träningspass! Känner mig fortfarande inte riktigt frisk så ska ta det väldigt lugnt idag! 

Hoppas ni har haft en toppen dag, så hörs vi laaaater ;)

FRUKOST I SÄNGEN

| Postat i: training/health, vardag, ätbart
1
 
eftersom jag somnade sent vaknade jag sent, fast jag väcktes imorse av att mamma kom in och sa att jag måste flytta på mig för det skulle komma nån kille som skulle fixa elementen, men annars vaknade jag för en timme sen, så nu sitter jag och kollar på PLL och dricker upp det sista av smoothien :) 
 
 om ni gillar avocado och fetaost så testa det tillsammans på rostat bröd, det är så gryyyyyymt gott!!

FÖR TRÖTT

| Postat i: vardag
1
jag och min 40d
 
ligger i min säng och tänkt ungefär i tre timmar nu att jag ska gå och lägga mig (för av mer sömn blir man friskare fortare) men jag har inte orkat gå ur sängen och fixa mig. det är så typiskt mig alltså, och nu måste jag istället sova bort hela morgondagen... 
 
nej men imorgon (idag) ska jag fota Haaaannniiizz, så det blir kul att träffa den filuren igen, sen på kvällen ska jag gå på core pass och se om jag orkar det, det är inte så mycket flås egentligen så det borde gå, sen tänkte jag testa Magövningen som jag la upp tidigare.
 
vet egentligen inte om någon läser detta men ifall nån vill läsa så gör't :p

nu ska jag gå ur sängen, eller kanske om nån minut. jajah  vi får se.
 

IDA WARG

| Postat i: tips, training/health
4
denna övning ska jag allt ge mig på och testa! 
 
en av mina favorit träningsbloggar är Ida Wargs hon lägger upp grymma övningar och mycket motivation å tips! 
 

PLL

| Postat i: vardag
1
 
Jag har vart väldigt skeptiskt till Pretty Little Liars, men pga tristess så började jag kolla och har nu sett några avsnitt och faktiskt är det bra!! inte bästa serien jag sett men det är fortfarande ett program jag kan följa :p
jag vet att jag är efter men jajaaaaaaaah ;)  
 

GRÖNT TE

| Postat i: training/health, vardag, ätbart
1
 
att dricka te denna årstid är bara för wonderfulll, mitt favorit te är detta! det är gryyymmt gott! 
vilket är erat ? :)

L U N C H

| Postat i: training/health, vardag, ätbart
1
bananpannkakor med jordgubbar.
 

sitter nu och kollar på modern family och mår inte direkt bättre.... men mamma kommer snart och jag ska köra henne till affären bara för att jag kan, heho.
 
 

H&M

| Postat i: style, vardag
0
t-shirt 30:- (!!) hoodie utan ärmar 149:-
 

detta köpte jag igår när jag var på stan med caaaaaaarro, letade egentligen efter nya träningskläder men hittade inget så det blev dethär. 
 
Träningen denna vecka skulle vart awesome, hade fullbokat med massa gympass och myyyyyycke kondition (eftersom jag vill bli en bättre löpare och kunna springa längre) meen nu har jag börjat hooooosta väldigt mycket ibörjan trodde jag bara de va tillfälligt men desto mer jag springer och rör på mig börjar jag hosta och känna av lite i halsen. så jag är gryyymt arg på mig själv för jag var så nedrans peppad på träningen denna vecka. 
 
Men det är bättre att jag tar det lugnt nu än att jag blir riktigt sjuk. hoppas det försvinner snart så jag kan fortsätta springa, just nu får det bli på powerwalks i lite lugnare tempo..
 
Ska nu springa iväg till coop för att köpa lite bananer sen ska jag göra bananpannkakor, eller kanske kesoplättar eller nååååått. hmmmmm :))) 
 
oj det blev lite långt, men man måste ju inte läsa, right?
 

ett foto i timmen

| Postat i: vardag
1
vaknade och åt frukost
 
kollade lite olika klipp på carros mobbe
 
drog till stan och hittade lite grejjjs 
 
lunch hemma med carro
 
visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi åt mandarin och skratta :-)
 
kollade på best vines och skrattade ännu mer!
 
 mellis & pre-workout
 
redo för gymmet
 
helt slut efter gymmet
 
duuuuuuschade
 
gjorde te och läste iform + att nu kollar vi på tonårsbossen
 

<3

| Postat i: vardag
0
Hej hej, ville bara säga nu när du Erica gått till gymmet fast det regnar att jag är grymt stolt över dig. Du tränar och tänker och ja jag blir så avis att du orkar träna så mycket. Vi har glidit ifrån varandra lite nu men det kommer vi nog ta igen snart. Fortsätt kämpa och sen när min rygg blivit bättre får du dra med mig på dina pass och allt som du nu gör.               
 
(haha hata mig inte jätte mycket nu för att jag har gjort detta)
 //carolin

i can't get enough

| Postat i: vardag
1
 
Dessa saker vill jag ha nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-)
 
objektivet- jag har ju haft mitt 50mm 1.8 ett tag nu och det var jätte bra nybörjar objektiv men nu vill jag ha mer och utvecklas mer, vill också ha ett allaround objektiv ;)
 
skorna- har hört grymt mycket positivt om dessa skor och vill verkligen uppgradera mig för jag har ett par gamlare nike skor som jag tröttnat lite på och får ganska mycket skavsår av dom när jag går långt.
 
pulsklockan- alla som tränar vet nog varför man vill ha en sån, man ser hur fort man sprungit, hur långt man sprungit, hur många kaloriet man förbrännt osv osv osv. haha nej men den vill jag oooockså verkligen ha. 
 
varför kan dessa saker inte vara billiga och typ kosta 10:- per styck. men nej allt ska va mega dyrt. Ja, jag har liten budget. . . funderar på att skafffa jobb men då kommer jag inte ha tid med att träna så mycket som jag gör och det känns inte alls roligt, nu när jag väl kommit igång med träningen på riktigt! 
 
tiden räcker inte till..

MULTITRÄNING

| Postat i: training/health, vardag
1
gammal bild

vid fem stack jag till gymmet för att springa lite innan multipasset började, sen körde jag multi. det gick bra men jobbet som tusan! nu har jag duschat, ätit mat och ska kanske ut snart med carrrrro och träffa gamla kompisar :DD 
 
 

tips på gym?

| Postat i: tips, training/health, vardag
0
 
nu har jag ätit för mycket mellis och är proppmätt, ska till gymmet om en timme så maten hinner smälta ner tills dess!
 
första februari går mitt gymkort ut (som snälla pappa köpt till mig) men pappa har inte råd att betala mer så tänkte att jag först skulle klara mig utan det, men så pass mycket jag använder kortet kommer jag nog behöva köpa ett nytt, men tänkte testa ett nytt ställe nu.
 
NÅGON SOM HAR TIPS PÅ BRA GYM MED BRA PRIS? 
 

BÄTTRE VAL

| Postat i: tips, training/health, ätbart
3
 
 
Om man kanske ska äta på mcdonalds eller nån slags snabbmat brukar de finnas olika alternativ. Jag o min kompisar brukar äta på mcdonalds när det är äcklig mat i skolan tar alltid kyckling & pestosalladen asså den är så grymt god. jag älskar den!! blivit helt fast i den, mina kompisar tycker att jag är lite konstig när jag beställer sallad på mcdonalds men seriöst tycker jag det är godare än hamburgarna och såååååå mycket bättre!

Vi åt på max på vägen hem och var lite sugen på hamburgare så testade den som är längst ner i högra hörnet den var faktiskt god den med! sååå jag tycker ni verkligen ska testa nått av dethär om er familj ska äta snabbmat eller liknande. 
 
you choose who you want to be
 

S U M M E R

| Postat i: vardag
0
bild från isomras. modell: hanniiiiz
 

hellllu mateees, har ni haft en bra helg hittils? min har vart mega bra, både kört upp till stockholm, kollat på kusins tävling (hon kom 2:a !! grattis tuva<3 ), firat mormor&morfar, kört ner till nypan igen, och nu är vi hemmaaaa :) de är faktiskt skönt men också älskar jag att vara i stockholm! 
 
klockan 17:00 drar jag till gymmet springer i en halvtimme kanske, sen är det multiträning vid 18:00 så det blir ett håårt träningspass ikväll! men riktigt kul!! 
 
min käääära vän Carro kommer även hit och sover över, vi ska nog inte göra nått speciellt men vi hittar alltid på nååååååttt, såå nu vet ni hur min dag blir, Hare :ppppp
 


SKÄRHOLMEN

| Postat i: vardag
0


Nu har vi ätit lunch på skärholmen o kollat runt lite, köpte en smoothie som ni ser på bild, seriöst godaste snoothien i hela världen!! 
Fick inte köra inne i stockholm för ja är så duktig än hehe, men körde iaf till skärholmen :)))) men nu är vi iaf påväg för att se min kusins tävling! Ska bli roligt att se :) HEJA TUVA!! 

WHEN U SMILE, I SMILE

| Postat i: Porträtt, vardag
1
 
liam går inte, han springer. iväg. så man får springa efter. bära han så han inte springer iväg, grym träning alltså, nej men han är underbar haN!

B E L I E V E

| Postat i: training/health
0
Jag fortsätter med mina bilder ;)
 

just nu har jag ätit upp min gröt och druckit upp mitt te och är proppmääääättt. men ska börja göra mig iordning för snart sticker vi till stockholm, först ska vi kolla på min kusins tävling sen sticker vi alla till mormor&morfar och har släktträff/firar m&m. våra släktträffar bli alltid så himla galna men ändå mysiga. älskar dom. älskar släkten. fast tror alla är lite galna på sitt sääättt.. ;)
 

FITNESSGURU

| Postat i: training/health, ätbart
0
 
Dethär är vad jag beställde, har inte testat något förut så så tog lite olika så jag kan testa! skriver nog en ''recension'' sen vilken som var godast osv.
 

KONDITION&MAGE

| Postat i: training/health
1
 
Nu iväg till gymmet för ett bra pass!!
 
 
 

HÖSTLOV!

| Postat i: training/health, vardag
0


Jaaa, jag kommer ha denna rubrik även fast alla i världen skriver de. Ellee är de bara sverige som har höstlov? Hahah ajaaaaa. 

Dagen har väll rullat på hade två vanliga lektioner sen nått annat med hela skolan? Men hanna o jag stack till sandys för att köpa frozen yoghurt som sandys börjat med men den va trasig så de blev smoothie. Påväg hem hämtade jag mitt paket från fitnessguru och kollat igenom mina grejjjs nuuu. Fett happy! Kommer bilder senare på vad det är :) 

Sitter med hanna nu o senare ikväll ska jag köra ett riktigt konditionspass eftersom de inte blivit mycket sånna i veckan.. Sen har ja en ny teknik jag ska testa så de blir ett rejält magpass också tror jag! :D

BE HAPPY AND SMILE

| Postat i: citat / inspiration, training/health
0
 

S P L A S H #2

| Postat i: vardag
0
canon eos 40d

FITSPO QUOTE

| Postat i: citat / inspiration, training/health
1
älskar denna quote!
 
Fotade lite bilder ikväll, har en hel del så dom kommer väll kommer eftersom. 
 
 

PASS PÅ MEDLEY

| Postat i: training/health
0


Nu sticker jag mot gymmet för ett pass med funktionell träning, vet inte riktigt vad det är men det blir säkert roligt! 

| Postat i: training/health, vardag
0
allt från giiiiiina 
 

man ser ju nästan överallt på insta eller så dom där ''work out'' pantseeeen, så funderar på att beställa dom för dom finns säkert inte här i nypan. och eftersom jag fick veta nyss att jag ska få ännu lite mer pengar från donken där jag jobbade i somras :pppp fett glaaaaad.
 
men ska spara dom till Ullliiiis, längtar som faaaaaaaan! 
 

THE SEA

| Postat i: vardag
1
 

frullllllle

| Postat i: vardag, ätbart
0
min frukost
 

vaknade imorse tänkte att de skulle bli en bra dag, sen bah nej för vi ska ha engelska i 5 och en haaaalv timme.
jag suger på engelska, de är tråkigt och allt sånt. jag vet att jag är vääääldigt negativ men japp. så är det.
 
ikväll ska jag på medley-pass kl.18:00 sen ska jag kanske svänga förbi halloween festen som är på skolan o hänga där med lite männish. haha nej men japppppp p:))))
så det blir en bra o en dålig dag idag :DDDDDDDDD

| Postat i: training/health
1
 
hittade ett recept förut som verkade gott! Och ja de var det, men hade lite för mycket kakao tror jag. nästa gång får jag exprimentera lite mer. men här får ni receptet:
 
-Valfria frön 0,75 dl (jag använde solrosfrön) 
-Kakao 1-2 msk
-Honung 2 tsk
-Yoghurt/kvarg 1/2 dl (jag använde yoghurt)
-Havregryn 1/2-1 dl
-Några droppar vatten
 
1. Mixa fröna i en mixer tills det blir mjöligt och tillsätt sedan lite vatten så att det blir lite smöraktigt.
2. Tillsätt kakao samt honung och förtsätt mixa. Häll sedan över i en skål.
3. Rör ner yoghurt och havregryn. Känn efter konsistensen och smaka av, tillsätt det du vill ha mer av.
4. Forma till bollar, rulla i kokos eller hackade frön och ställ in i kylskåpet en liten stund.
 
receptet är från http://foodporn.devote.se
 

FAR FAR AWAY

| Postat i: Porträtt, behind the scenes
0
 
om bara liam skulle kollat åt samma hål som min syster skulle det vart okej, men man får passa på att ta nått kort iaf för brorsan är snabb som en riktig häst???!?!+ (nått snabbt djur) nej men gillar den ändå på nått sätt :p
 
nu ska jag kolla på en film som också finns som en bok som vi skulle läst tills imorgon, men fattar inget så ska ge filmen en chans! 
 
har fått jätte bra respons för min inlägg om inspiration och alla andra inlägg med övningar osv. ni ska veta hur glad jag blir av era ord :)

ATT HITTA INSPIRATION

| Postat i: tips, training/health
2
 
Att hitta inspiration & motivation är inte det enklaste, när jag börja träna och leva hälsosamt på riktigt så var det pga att jag ville må bra & självklart vara i bra form. Men man måste ha en eller flera inspirationer för att kunna hålla igång & aldrig ge upp. Min absolut största inspiration var och är min kusin Elin. Hon har vart till stor hjälp och lärt mig mycket om träning och hälsa. 
 
Men om man ska börja träna och leva hälsosamt ska man börja försiktigt för att vänja kroppen. Att gå från noll träning till 5-6 ggr i veckan kan både vara farligt och göra så man tröttnar fort! Börja med att trappa ner på sötsaker & träna 3ggr i veckan. När du börjar vänja dig med den vardagen så kan du öka träningen med några steg och ha 1 dag där man äter vad man vill (cheat day).Man ska försöka variera träningen så mycket så möjligt och öka allt eftersom. 
 
Försök också att hitta en sport/träning som passar dig och som du tycker är roligt. Jag älskar att springa intervaller för att det är så effektivt och tar inte lång tid. Jag är inget stort fan av att springa långt, men det är för att jag inte är bra på det. så ska försöka springa längre o längre så jag förbättras! Man kan heller inte vara expert på nått redan från början. Så hitta din sport/träning som du gillar så är det bara att öva och ha roligt! 
 
Jag är ingen expert inom detta ämne men jag hoppas att det var till någon nytta, Jag är inte heller nån expert på att skriva så var inte så kritiska. men vad tyckte ni om denna text? :) om ni vill ha mer tips eller annat kommentera vad isåfall också :p
 

C O R E

| Postat i: training/health
0


Första gången jag testar dethär , fett peppad!! 

RYGGÖVNINGAR

| Postat i: vardag
0
här har ni några bra övningar för rygg som man kan göra hemma.
 
tips:
- koncentrera dig på vad du gör och gör det rätt.
- kör ett hårt ryggpass i veckan 
- ryggen är egentligen inget måste om man ska träna med det är bra för hållningen och allt.
 
har egentligen inte så mycket att säga om rygg mer för jag är inte alls kunnig inom det ämnet. 

NYTT

| Postat i: vardag
1
 
blev egentligen inte så mycket förändring, men lite ändå! 
tycker detta passar mer till vad min blogg innehåller :) träning & foto , o självklart vardag :p
 
 
 
 
 
 

L U N C H

| Postat i: vardag, ätbart
0
Gjorde lite lunch för en halvtimme sen kanske. 
nu sitter jag och kollar på modern family samtidigt som jag bloggar :-)
har glömt att berätta men nästa månad ska jag till Ullared med pappa, helene & beeeccis :DD
ska bli riktigt grymt och ska shoppa massa. 
bajbaj
 

DRAGGAN

| Postat i: vardag
0
en bild ifrån helgen.
 

imorse när jag vaknade drog jag till gymmet, det var riktigt jobbigt imorse när jag skulle upp... men de gick väll bra sen :) grymt glad att jag gick dit! snart ska jag gå till coop och köpa lite fetaost till min lunch. är så mega sugen på min fetaostsallad just nu! så måste springa , herrååååååååå :p
 
 
 
 
 
 

L I A M

| Postat i: vardag
1
 
Här får ni lite mer bilder på lillemannn
 
 
 

CORE PASS

| Postat i: training/health
0


Bokade core pass imorgon ska bli sjukt najs!! Bilder från gymmet idag ;)

| Postat i: training/health, vardag
0
bananpannkakor med kanel. äpple, hallon, nötter och kokos vid sidan om. 
 
lyckades inte så mycket med pannkakorna idag heheh... och dom ser fett gråa ut men det var iaf mega gott!
jag är klar med hemmauppgiften de är skööönt, men måste läsa den där boken ocksåååååå :/ men gör det imorgon! 
nu ska jag kolla på modern family och skissa upp lite nytt i bloggen kanske? har några idéer :p 
 

S P L A S H

| Postat i: vardag
0
 

CELSIUS

| Postat i: training/health, vardag, ätbart
0
 
KÖPTE LITE MER AV DE GODA EFTER GYMMET IDAAAAAAAG <3 <3 <3 <3< <3 
 

HEMMAGJORT BRÖD

| Postat i: recept, training/health, vardag, ätbart
1
 
Detta bröd är så grymt gott!! mamma brukar baka det till mig och jag är helt förälskad i det :) 
brukar rosta tunna skivor och sen ha avokado som smör och sen lite salt o peppar. mega gott! annars har jag ost och gurka påååååå :p 
 
nu ska jag bara byta om sen sticker jag till gymmet :))) hääärlig dag alllltså.
 
 

BENÖVNINGAR

| Postat i: tips, vardag
0
här kommer lite bra benövningar :) 
jag kör inte så mycket styrka i ben förutom att jag springer. men tror jag ska ge mig på lite styrka där.
och köra ''the perfect thigh gap'' nästan varje kväll, men till att börja med kör jag 4-5 ggr i veckan :) 
 
tips:
- kör ''legday'' 1 gång i veckan riktigt hårt istället för lite varje dag.
- kör 3-4 reps för varje övnning med 30-60sek vila mellan repsen.
- om man vill ha smala ben så rekomenderar jag att springa mycket och varva med tunga benövningar.
- det tar några ggr innan man lär sig en ny övning så var inte rädd att det blir fel första gången.
- i benen är man oftast starkt redan från början så var inte rädd att ta i.
- om man vill bygga upp muskler så ska man nog köra lite varje dag och öka, annars kör man riktigt hårt i gång i veckan somsagt.
 
tänk på att fokusera när man tränar, och lyssna på kroppen inte hjärnan.
 

LEDIG & FRUKOST

| Postat i: vardag, ätbart
0
 
sitter och äter detta nu, sen ska jag till gymmet o kötta!! :) 
senare ska jag på utvecklingssamtal... men jappjapp :)
 

| Postat i: vardag
1
 
detta är väll typ vad jag kommer göra i veckan, gör scheman för varje veckan men slutar men att jag inte följer det och göra massa andra saker ist. men denna vecka ska jag verkligen följa det :P
 
 

AJ LAV JU

| Postat i: Porträtt
3
favoritkillen
 
asså denna människa är så underbar älskar han så grymt mycket, o dej med friiiiida ❤ bästa syskonen!
 

MIN KÄRA BROR

| Postat i: vardag
1
 
fler bilder kommer senare för nu ska jag göra mig redo för ett träningspass på medley! :)
 

LOVE

| Postat i: kamera, vardag
50


Var ute med Liam förut o lekte lite :) kommer mer bilder ikväll, här får ni lite direkt från kameran :))

| Postat i: vardag
0
 

tidsinställt

| Postat i: vardag
0
canon eos 40d - två bilder från igår 
 

gjorde ett tidsinställt inlägg för jag tror inte jag orkar blogga imorgon när vi ska åka in till stan o hämta upp min lillebrorsa. så ända till fyra kommer pappa, syster och jag umgås med honom :D tar med mig kameran så de kommer väll upp bilder ikväll majbaj :) 
 
jag är ledig måndag o tisdag så de är inte slut på helgen för mig iiiinte , hihii. så nedrans skönt. fast vi ska göra en hemma uppgift som verkade lite komplicerad men det löser sig. onej måste läsa en svår bok ocksåååååååå. men det löser sig :ppp ja ska inte klaga eftersom det är min första läxaaaaa :-) 
 
 

F O R E S T

| Postat i: vardag
4
 
en liten skogsbild från idaaaaaaaaah typ ;)<33333333333
hahahha, just kidddddinggngngn
 
 

MIN SYSTER

| Postat i: Porträtt, vardag
0
canon eos 40d
 
Kom hem till pappa för nån timme sen kanske, och kollade på skogen och bah nääää nu går vi ut och fotar.
så jag och min syster drog ut i skogen var en aningen rädda för vi hade sett en älg i dessa skogar för en stund sen. haha. men vi såg ingen som tur va och vi var egentligen inte ute länge men fick några bra bilder. :D
 
nu ska jag spela lite lol tror jag, ska bara se om nån av mina polers vill speeela :p 

CHEAT DAY

| Postat i: training/health, ätbart
0




MAGÖVNINGAR

| Postat i: tips, training/health
1
 
kommer ni ihåg att jag hade lite svårt att komma på saker på mina magpass. nu har jag kollat runt lite och hittat mer information och övningar :) 

tips: 
- kör en övning med kanske 6 reps istället för tre.
- vila helst bara 30-60 sek mellan repsen.
- om man t.ex, plankan 1 min så kör den istället 30 sek * 4.
- man kan göra en övning svårare och lättare så kör tio av den svårare verisonen och sen 10 med den enklare verisionen utan vila. det kör man x3. då blir det en otrolig mjölksyra och mycket träningsvärk efter!
- om man har ont i ryggen om man gör t.ex, leg raises. lägg händerna närmare kroppen eller under rumpan o ryggen
 
på nästan varje övning så mycket du spänna magen, ha en rak rygg och FOKUSERA!
 
ska jag göra liknande inlägg fast om arm, ben, rygg eller något annat? :) 
 
 

BE YOU

| Postat i: vardag
0
hahahah kära vänner detta är jag och hanna
 
jag har alltid haft ganska lätt att lägga ut fula bilder på mig och tror att de kan va väldigt svårt för vissa.
men ni har ju sett hur jag ser ut och då kan man ju göra bloggen lite roligare att lägga ut fulare bilder.
vet inte vad hanna tycker om detta men. . . . 
 
vad jag försöker säga är att bjud lite på själv. de är väll ingen som dör av de. right?
 
 
dagen: vaknade hos hanna och hade lite bråttom för hon skulle iväg på innebandy och jag stack hem så nu har jag ätit lite frukost och väntar på hanna för vi ska äta lite kebab eftersom det är cheatday :DDDDD
tänkte köra utan fuskdagar först men man inser ganska fort att det går inte. så idag ska jag äta vad jag vill utan att tänka :) alla behöver det!
 

Bussen till gymmet

| Postat i: training/health, vardag
1



SNART GYMMET

| Postat i: vardag, ätbart
0
hannas kamera hemma hos hanna!
 
åt detta förut, mycket gott! jag och hanna ska snart springa till bussen för att gymma littte granna :D 
sen sover jag hos hanna ska bli naaaaaajs :p önskar jag hade en celsius nu. är ganska trööööötttttt -
 
 

H V R

| Postat i: vardag, videor
0
 
har ni inte kollat in hur vi rullar så gör det! 
grymma videos :)

F R E DAG

| Postat i: vardag
0
Bildbrist så ni får se en annan bild från gårdagens matteleektion.
 
så megaskönt att det är fredag. men morgonen kunder verkligen inte vart sämre.
försov mig tills min buss gick o eftersom ja bor på landet så fick jag vänta på en annan buss som gick mega sent.
men då kom hannas mamma och hanna och räddade mig (ni ä bääääst) så kom bara 20 min sent till skolan. så nu sitter vi på lektioinen och har samhällskunskap. det suger. känns som jag bloggar på varje lektion och jag inte jobbar nått men de gör jaag. elllleeer? ;)

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra? skulle kanske hänkat Rebecca på fest, men vet inte om de blev av. men tror de blir att hänga lite med haaaaaniiizz :)))))) 
 
haaaare'
 

#TBT

| Postat i: vardag
0
#ThrowBackThursday
 
jag och min fin fina vän carro. 
hahah kommer ihåg denhär fotograferingen. den va så jävla rolig! 
och våra näsor och händer är så röda för de var mega kallt! :p

LADDAR UPP

| Postat i: training/health, vardag
0


Ätit middag för en stund sen och nu tar jag fram min sista celsius (citron/lime) för att ladda upp för träningspasset!

Favoriten av alla tre jag köpte så var denna absolut godast! Ska verkligen köpa flera sen när jag får pengar :)) vilken är eran favorit av ceeeeeelsius? :))

M A TT E

| Postat i: vardag
0
nikon d90
 
En vanlig lektion, eller en vanlig matte lektion. just nu går vi igenom typ primtal och babyloniska och sånt skit.
asså serri vi kommer verkligen inte ha NÅN SOMHEEEELST användning för detta. känner att de är lite sådär småkul. haha nej men asså aaaaaaaaaah. fett sur. och fattar ingenting. typist.
 
efter denhär lektionen slutar vi vilket är mega skönt, drar nog hem till mig och käkar mellis och ikväll blirre kick & box passsss :DDDDDDDDDDDDDDDDD
 

GRYMMA OUTFITS

| Postat i: vardag
0
 
ASSÅ ÄLSKAR RIDESTORES OUTFITS, så himla grymmma alltså! förut fanns de outfits med en tjej men vet inte om dom har slutat med det nu. hoppas dom ska börja med det igen. ska tjata lite på deeeem. 
nä men om ni inte har kollat in deras outfits så ska ni verkligen göra det.
 
igår fick vi veta att vi ska göra en lite tjejigare dans på streetdansen. jag kände bah. nej. jag kan inte. omöjligt. 
hahha nej men känner att de är verkligen inte min grej. men får göra så gott jag kan och försöka ha roligt!
vi har också en låt till lolly med justins rap. känner att de kommer blir riktigt najs :DDDDD
 

Boka Pass!

| Postat i: training/health
0

Jag gymmar ju på medley och jar länge hört talas om att man kan boka olika pass gratis med en app. Men har aldrig riktigt orkat gjort en inloggning osv, men nu gjorde jag det och det är super enkelt. Bara logga in o boka olika pass. Super kul! Så imorgon ska jag köra detta. Tyvärr hade jag ingen buddy att träna med men då ska ja verkligen fokusera!
Men ska verkligen fortsätta med att boka osv :) 


Nån djup mening

| Postat i: vardag
0
 
tittade runt lite på mina gamla bilder och hittade dennnnaaaaa. eftersom jag har inte har nått att lägga upp får de bli denna bild. nu ska jag kolla på modern family för jag är ensam :-)
 

HANS NYA LÅT

| Postat i: vardag
1
snodde bilden från haaannnis
 
Å    M A J      G A D D 
HAN, HANS RÖST, LÅTEN, ALLT.
HAN RAPPAR SOM EN KUNG.
INGEN , INGEEEEEEN KOMMER KUNNA SLÅ DENNA KUUUUNG ALLTSÅ! 
AJ LOV HIM SO MUCCCCHHHH
 
 
lyssnat på den massa gånger och 04.26 nånting så lyssna på hans rapp,
de går så jävla fort och jag typ älskar han massoooorororororo!!
 
klicka här för att komma till låten!
 

| Postat i: training/health
1
 
- Innan träningen ska man fylla på med protein också för att kunna orka. Och man ska vänta minst 1 timme innan man kör ett träningspass.
 
- Om man vill förbränna fett ska man koncentrera sig på konditionen. alltså springa o gå mycket!
 
- Fyll på med protein direkt efter ett träningspass!
 
- Bär kan boosta förbränningen framförallt hallon. En näve innan träningen kan öka förbränningen med 30%.
 
- Drick minst 2 liter om dagen annard binder kroppen upp all vätska.
 
- Ha en grym spotifylista som peppar dig genom hela träningspasset.
 
- Om du har ett stressigt schema kör korta, intensiva intervaller.
 
 
 

| Postat i: vardag
0
 
var hemma från gymmet för kanske en timme sen eller nått, gjorde lite middag blev soppa med hembakta mackor som jag rostade o ni ser. detta var mega gott!
 
men magpasset gick inte sådär jätte bra, har verkligen ingen fantasi vad man kan göra eller vad man säger.
ska nu söka runt o kolla om de finns några pass man kan köra efter. om jag hittar nått bra så lägger jag upp dethäääääär :) 
 
kommer upp en träningstips inlägg lite senare tror jag :)
 

AB DAY

| Postat i: training/health
0



SAMMA SAK VARJE DAG :D

| Postat i: vardag
0


Hoola, var på gymmet imorse med Hanna och nu ska vi snart till skolan för att ha 2 lektioner sen magträning ikväll :DDDD 

| Postat i: vardag
3
 
nyss ätit detta till mellis fast med ägg också men blev inte riktigt lika fint heheh.
men de va iaf mega gottttttt och snart sticker vi till bussen hem till mig och ska vara med på ett aloevera party som min mamma håller i :p 
sen sover hanna hos mig för vi måste göra klart ett skolarbete som vi inte är klara med :s ss
 

A U T U M N

| Postat i: vardag
0
nikon d90
 
lite höst bilder från fotopromenaden med syyyyster
 

| Postat i: vardag
0
 

T R A I N I N G

| Postat i: training/health
0



Morgon träning är fan de bästa :)

NYTT I BLOGGEN

| Postat i: vardag
0
 
 
gjorde denna för ca 3 sek sen. nej men känns typ så, tog upp ps och testade lite och så får de bli så :) 
stilrent, va tycker ni? :) 

| Postat i: vardag
0
 
just nu: sitter och för över bilder från min gamla dator t ett usb för er som vill veta. och det tar mega lång tid. mer än 6000 bilder tror jag såg eller nått.. jisus.
 
 

C E L S I U S

| Postat i: vardag, ätbart
0
 
Passade på att köpa några celsius när jag och mamma var och handlade efter norrköping. 
har bara testat en så testade några andraaa :)
 
 

FÖLJ MIG PÅ INSTA

| Postat i: vardag
0
 
om ni vill alltså..... ;)
lägger upp bilder varje dag lite sisådääärrr :) 
 

| Postat i: citat / inspiration
0
 

| Postat i: vardag
0
 canon eos 40d
detta åt jag tidigare ikväll, riktigt gott! 
men japppppppp. 
känns lite finare och ljusare i bloggen när jag börjat använt min blixt till kvällsbilder :PPpppp
hoppas de är ett pluuuus eller nått?
asså jag vet inte riktigt vad jag snackar om. '
för ja är trött.
åh vill att de ska va fredag idag så de är lördag imorn nivet.
hej
 
 

E F F E C T

| Postat i: vardag
0
 
fotograferingen blev inte så lyckad, eller fick några bra men blev mest dans till musiken vi hade på hahha. 
filmade också bts video, så ska kolla på den nu och se om det är nått man kan lägga upp :p
 
ha en bra kväll :) 
 

ALOE VERA

| Postat i: tips, vardag, ätbart
0
canon eos 40d + extern blixt'
 
Nu har min mamma börjat sälja aloe vera stuffffff, finns detta och lite till ;p 
om ni vill veta vad nån grej är så är det bara att kommentera
om ni vill köpa så är det bara att kommentera din mail så hör vi av oss :))))
 
 

| Postat i: kamera, vardag
0
canon eos 40d
 
frida trixar lite med nikonnnnnnnnn
 

CHEAT DAY

| Postat i: training/health, ätbart
0



| Postat i: vardag
0
 
eftersom jag lånade hem en kamera från skolan så hade vi två kameror hemma så frida ville lära sig canon/nikon lite så jag försökte lära henne lite. fast de va svårt att förklara med nikon eftersom jag också är väldigt ny på det med. 
 
nu är mamma och hämtar lite kebab till oss för idag är det min ''cheatday'' dagen man får äta vad man vill :P
sen ska vi ta lite ''studiobilder'' och lära henne canoooooooooon :) 
 

| Postat i: vardag
1
bh & t-shirt - cubus / trosor -gina tricot
 

oj vad jag kände mig tjejig när jag handlade idag hahah, men de är sånt som behövs! men köpte också en datamus så jag kan spela lol utan att låna från alla andra hehe. men nu ska snart jag och min syster ut och fota och jag ska lära henne lite :p
 
 

| Postat i: training/health, vardag
0
 
Detta är min frukost och om ett tag ska jag iväg till gymmet och köra... jag vet inte riktigt? men de blir nog bra!
senare ska jag och mamma öva att köra med koner eller vad man säger haha. sen ska jag väll inte göra mycket mer. kanske sticker ner på stan med nåååån. men nu måste jag sluta skriva innnan min dator dööör :( 
heeeeeeeeeejråååååå
 

| Postat i: vardag
0
tagen med canon eos 40d + extern blixt
 
blir lite kvälls mellanmål nue, va fett gott. för nu har jag ätit upp det alltså. haha. nej men älskar verkligen att äta banan med nån annan frukt, de är liksom YUUUUUUMM. banan måste alltid finnas hemma (annard mördar jag nån -hanna, hahahha) det är liksom ett måste. iaf för mig.
 
förrrrrresten nästa vecka kommer min mamma typ börja sälja aloe vera grejs och då kommer vi beställa hem protein pulver som vi tänkte köpa till oss alltså eftersom vi tränar mycket båda två, så de ska verkligen bli mega najs!! :DDDDDdd
 
 

JUST DO IT.

| Postat i: vardag
0
 
nikon d90
 
Två bilder från gymmet idag, eftersom det är fredag så trodde jag att de inte var så mycke männsih på gymmet så jag kunde fota lite, hehheh... men de var ovanligt många där? :o 
men körde mitt pass och det gick verkligen otroligt bra.
körde cardio och styrketräning på arm! 
när jag gick därifrån så skulle jag sätta i hörlurarna men de va så jävla jobbigt mina armar va verkligen helt slut. :) 
 
nu ska jag spela lite lol tror jag :DD

Låna kamera från skolan

| Postat i: vardag
0
nikon d90
 
hellu, hemma från skolan nu och gjorde lite mellis. blivit kär i detta till mellis!??!!?!
lånade hem en kamera från skolan iaf så känns mega lyxigt ;))))))))
 
så ska väll lära mig en nikon kamera. och försökte lite på dessa bilder men jajaaaaaaa :p byee
 

F R E D A G

| Postat i: vardag
1
bild från gårkvällens pass
 
För som missat så är det FREDAG idag. mega skönt! men mer än de är det inte. ska inte göra ett skvatt idag... därför kommer jag tillbringa min tid på gymmet. ska fan köra järnet ikväll!! 
 
sen köper jag väll nåra vindruvor och sätter mig o kollar på johan falk filmer. asså fattar ni vad ensam jag är?!?!!?
hate it. FAAAAAST JAG ÄR ÄNDÅ PÅ FETT BRA HUMÖR.
 
ska låna hem en kamera över helgen om det går så ska jag försöka fota lite bilder på mig o min kamera till en ny header :Ppppp

| Postat i: vardag
0
 
 
jag fortsätter med mina eminem citat. just love them.

M E L L I S

| Postat i: training/health, vardag, ätbart
0
mellis från när jag kom hem från skooooooooolan.
 
Kom hem från skolan vid fyra kanske gjorde lite mellis och åkte sedan till intersport för att köpa nya träningsskor för jag får så grymt mycket skavsår på mina som jag har nu. men vi fick tipset att testa ett par speciella strumpor som jag ska testa senare ikväll! 
 
asså jag känner mig så jävla bra, jag går till gymmet innan skolan (cardio) och sen på kvällen kör jag styrketräning. hahah. har bara gjort det sen i måndags men det är nått jag verkligen kommer att fortsätta med för de är verkligen den bästa starten på morgonen. kanske inte just att gå upp tidigt men känslan efter. obeskrivlig. 
 
blir mycket text och vet inte riktigt om det änns är någon som läser? men jahjah...
 
 

| Postat i: citat / inspiration
1
 
 
 

C L W R

| Postat i: vardag
0
 
Jaaa som ni redan har sett så är detta min nya keps, gillar den fett mycket tror jag. nej men jag har ingen annan bild heller att lägga upp
 
nu ska jag kolla på senaste avsnittet med rackartygarna!
 

| Postat i: vardag
0
 
yeeeey, efter street dansen gick jag till ica och hämtade ut mitt paket från ridestore där log denna keps och en neff tröja men jag vill gärna ha stora tröjor så för mig var den lite för ''tajt'' ;) men är riktigt nöjd med denna keps.
har alltid haft vita eller svarta kepsar osv men de är kul med lite färg! :)
 

| Postat i: citat / inspiration
1
 
 
 

B r i s t på b i l d e r

| Postat i: vardag
0
 
varför fotar jag inte mer?
jo för jag har inte tid. men ska och vill få mer bilder på datan såatte.
 
sitter just nu på media lektion och vet inte riktigt vad vi ska göra men japp..
de är fett chill för man sitter bara o lyssnar och man vet redan allt typ.
hhaha nej nu lät jag alldeles för smart än vad jag egentligen är.
 
funderar på att göra en uppdatering med design?
eller bara header, men vet inte :p 
vi får seee.

| Postat i: citat / inspiration
0
he's the best

BEFORE/AFTER

| Postat i: photoshop
0
 
bilderna blev lite fel med höger är oredigerade och vänster redigerade ;)
 

Paulúns & Tabata

| Postat i: vardag, ätbart
0
 
har börjat äta denna müsli varje morgon nu och den är verkligen mega god och nyttig! finns också i nån annan smak men den har jag inte testat ;)
 
men imorse så hade jag sovmorgon igen och utnyttjade den genom att sticka till gymmet och köra lite tabata. För er som inte vet så är tabata är så är det som små intervaller på 20sek och sedan vila i 10sek. det är hatkärlek till detta. jag är jätte dålig på att förklara så får ni googla. men det körde jag iaf imorse o de va verkligen mega kul! kunde kört mer men min förkylning tillät det inte... men de ska ni verkligen passa på och testa tycker jag!
 
 

| Postat i: vardag
1
så himla goda!! 
 
när jag kom hem från skolan så bakade jag dessa, fick tips från min favorit träningsblogg! men blerv inte dirket så jätte fina men mega goda.
 
 
 

Powerwalk

| Postat i: vardag
1
ställde klockan på 7 och stack upp och tog en morgon pw. Det var verkligen jääätte skönt förutoooom mina skavsår. Jag vet inte om det är skorna eller om jag får lätt skavsår men varje gång jag går så får jag skavsår.
i eftermiddag ska jag och mamma förhoppningsvis åka till intersport så ska jag testa skor och få lite hjälp!
men så fort jag får ordning på mina skor osv så ska jag börja gå vaaaarje morgon. eller så ofta jag kan iaf. för de är verkligen den bästa starten på dagen! 
 
nu sitter jag och äter gröt som jag i vanliga fall inte alls gillar men la i lite banan, jordgubbar och yoghurt så blev det riktigt gott. Ska snart duscha och göra mig klar för skolan som börjar 10:10.
 
just do it!
 
vill ha mer inlägg om träning och kost? :) 
eftersom jag tränar så mycket och äter hälsosamt så är det en stor del av min vardag :p 

Var tvungen

| Postat i: style, vardag
0
 
istället för att göra ''storhandlingar'' ibland så handlar jag lite smått hit och dit. hehee-...
men hade tänkt att beställa en munkjacka som bara kostade 150:- (!!) men den tog slut så fort jag uppdaterade sidan... så¨de blev en neff t-shirt och en CLWR keeeeeps. hade verkligen inte tänkt att beställa en keps? men när jag gick in så var jag verkligen tvungen. jajahhhh. 
 
får ju ändå studiebidrag snart, eller om 2 veckor. . . . fast jag har kvar lite lön hoppas jag!
nu ska jag skriva CV för ja vill jobba och så jag får mer pengar. eftersom jag inte jobbar kvar på mcdonalds ;)

T j o c k t r ö j o r

| Postat i: style, vardag
1
 
länk  länk länk länk
 
 
Kikade in på hm & cubus hemsida och letade efter några sköna tjocktröjor man kan ha i vinter och har lite låg budget så hittade några som man faktiskt kan ha. bra pris på dom också!
så nu måste jag in till stan och införskaffa mig några tjocktröjor troooor jag  :p
 
ledsen för dålig uppdatering, men har verkligen inte orkat. sladden till datan var hemma hos mamma medans jag var hos pappa osv...
men nu är jag hemma hos mamma och ska snart köra till min systers ridskola för att hämta henne ;) 
senare ska jag även till gymmet också! hare,

Insta-week

| Postat i: vardag
0
 
             
äggklocka vid mina fötter utan anledning// seger för SKT!! // tävlade för att få en jacka//
                
pimpade bilen med ridetore's snygga klistermärken// jag och hanna på matten // JOEL KINNAMAN<33333
 
 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: ERICABJORKANDER

Fredag hos Hanna

| Postat i: vardag
1
carros kamera
 
har precis ätit ett mycket god middag hemma hos hanna, vi ska snart ut och göra nåååått ;)
sen klockan 4 imorgon bitti drar vi till bion och kollar på lol world championship :PPpPp
 
hämtade ut min dope jacka idag och passar helt ok, lite lång. men vi får seeee. kanske vänjer miggg!
den är feta snygggggg ;))))

Snälla människor

| Postat i: vardag
0

När jag gick av bussen mitt ute i öde marken så var de kolsvart så han körde vidare tills han stannade en bit bort och backade tillbaks och frågade :
- kommer det någon som hämtar dej? 
Jaaag- ja min pappa kommer strax
- men då stannar jag här tills han kommer för de finns så många svin härute. Du kan komma in och sätta dej i bussen om du fryser. 

Asså människor som han är bara helt otroliga. Bland allt skit så finns de fortfarande bra männish kvar <3


Snart fredaaag!

| Postat i: vardag
0

Middagen hemma hos mamiiiii

Åkte hem till mamma efter skolan för att träffa min familj o mormor. Stack sedan till gymmet och körde ett grymt armpass! Nu väntar ja på bussen hem till pappa.

Imornnnn: drar jag nog hem till hanna efter skolan för sen på lördag morgon (5!) så ska vi kolla på lol! :D ska bli naaaajs. Vi måste köpa massa energidricka så vi håller oss vakna :p 

old pic

| Postat i: Porträtt
0
canon eos 40d
modell: Hanna Östh

W I X

| Postat i: vardag
1
ericabjorkander.wix.com/profile
 
 
som en skoluppgift skulle vi göra en hemsida på wix.com och detta var ganska roligt faktiskt. så om ni vill kan ni väll kolla in, har gjort allt sjääääääälv. jarråååå

O M G

| Postat i: vardag
0
 
NU VET JAG VARFÖR JAG HADE SÅ MÅNGA LÄSARE FÖR NÅN DAG SEEN.
kollade in på epicfaiil.se som jag brukar göra ibland och där tydligen så var jag veckans blogg!?!?!?
hade inte fattat det, haha. men shiet!
tack så mycket Moa! :D 
 

Onsdag

| Postat i: vardag
0


Sitter just nu och äter frukost och fryser ihjäääääl.... O ska snart gå till bussen. Åh vill bara vara hemma idaaaaaaaag. 
Sorry för dålig bloggning och mobilbloggning

| Postat i: vardag
0
 
 
- jag kan inte sitta normalt på en buss
jag ska alltid leka inte nudda golv eller nått för jag har alltid benen på stolen framför eller vid rutan eller annat, haha.
 
- jag får abstinenes om jag inte tränar
gillar verkligen att träna, och om jag inte gör de så går det inte. haha.
 
- jag äääälskar att åka bil/buss/tåg låååångt om jag har musik i öronen
tycker det är så himla mysigt!
 
- jag vill flytta till lägenhet med mina kompisar nuuuu!
så fort jag kan ska ja o mina kompisar flytta till en tvåa eller  nååttt, så mysigt.
 
- Jag äääääälskar eminem, marshall, slim shady
och de menas med rapp osv, nej men han är verkligen en stor förebild för mig!
 

aj love juuuuuuuuuuuuu <33333333
 
nä nu ska jag fortsätta lära mig romerska grejs. asååååå varför??

bestiiiiie

| Postat i: vardag
1
                carros kamera.
 
allt kan hända när jag och hanna ställer oss framför kameran
var hemma hos hanna igår innnan jag drog vidare hem. ja ville ha en bild där vi var vilsna och här har ni det.
observera att vi inte är seriösa på denna bild. vi gillar inte att vara seriösa. som ni kanske vet.

igår

| Postat i: vardag
0
 
inlägget som skulle kommit upp igår kom aldrig upp så orkar inte skriva om om min dag...... men fick hem mitt ridestore paket (dope jacka) men var fel storlek så ska skicka tillbaka det och vill ha rätt storlek nu!! den va meg snygggggggg