2 FRÅN IDAG

| Postat i: vardag
0

Gymmet imorse 30min kondition/30min styrka - kvällspw för några timmar sen. 

LÖRDAGSLYX

| Postat i: vardag, ätbart
1
2 ägg - 1 banan - proteinpulver (päronglass) 
yoghurt - blåbär, hallon, jordgubbar - kokos
 
Blev egentligen inga bra bilder, men anyways. Idag testade jag proteinpulvret jag fick av min kusin,, päronglass. Vilket luktade otroligt gott och var myyyycket gott! Tänkte ha lite glass till, men vi hade ingen glass hemma så fick ha det vanliga på iallfall. Men det var gott!! Jag ska nog göra mig iordning och sätta på en film som jag kanske somnar till. 

Imorgon ska jag på ett core-pass 11:00 och sen multi-pass 19:00, fett peppad! Blir kanske nån snabb PW beroende på vad jag gör på dagen. Om jag inte har något speciellt för mig så blir det baka proteinbars och planera veckans (kommande) träning.
 

ETT SENT MELLANMÅL

| Postat i: ätbart
0
2dl yoghurt - halv banan - 2dl jordgubbar - musli - ca 250 kcal
 
Sitter i min säng just nu och ska snart äta upp detta, jag kom hem för en stund sen kanske och ja det blev lite sent mellanmål. Men jag äter middag lite senare. Tänkte börja skriva upp hur många kalorier det innehålller det jag äter? om ni vill, tänkte att det skulle vara en rolig idé, men vi får se hur det blir med det, kör på tills jag tröttnar :p

MOT GYMMET

| Postat i: ätbart
0
 
Detta var min frukost imorse, kollade på ett PLL avsnitt och nu ska jag byta om för en timme på gymmet! Ska ta min sista celsius tror jag. sen är dom sluuuuuuuuut..... Måste åka upp till ica maxi och köpa fler men måste också köpa julklappar. åh vilka problem. haha.
 
Annars är jag på ganska på humör, det är lördag och har faktiskt något att göra :p Men ikväll blir det bara att ta det lugnt, men det är skönt, veckan som varit har vart grymt jobbig, ovanligt jobbigt? Så får vila ut mig och bita ihop de sista veckorna innan jullov :DD
 

I'M THE BEST

| Postat i: citat / inspiration, training/health
0
 
Nu blev jag peppad på att ta nya inspo-bilder. Kanske gör det imorgon. vem vet?. 
Nej men jag ska nog sova snart... imorgon ska jag upp och köra kondition/PW, senare ska jag med Hanna på basketmatch om jag inte redan sagt det? Så det blir att cykla dit och kolla, sen vet jag inte riktigt? Kanske färgar håret o klipper mig? who knows? nobooooodyy? typ crazy girl på max. hahah alltså.....
 

4 FRÅN IDAG

| Postat i: vardag
0

Inne på Lindex // gymmet // oseriös selfie // me and the boyzzzz 

Börjar mobilblogga mer å mer men jappjapp. Idag var det en ganska bra dag ändåe, hade vanliga lektioner o sen svenskaprov som va fett konstigt men det blir säkert bra. 

Efter skolan stack jag å Hanna till stan och hon letade efter lite grejer och det blir bara mysigare å mysigare inne i stan. Belysningar, julmusik och massa stånd med julsaker. Det är mega mysigt! Längtar otroligt mycket till jul å längtar till det nya året som ska börja! Känns som det kommer bli ett grymt år, bättre än denna som vart. Vet inte varför men bara såååååå. 

Nu ska jag kolla på Johan Falk och dö av Frank Wagner för att han är snyggast å bäst å coolast!!


2 FAVORITER

| Postat i: Porträtt
0
 
I somras eller sensommaren så fotade jag Carro, och tänkte lägga upp en bild som jag verkligen gillade. 
 
färg / svartvit? 
 

L O V L E Y

| Postat i: vardag
1


Ledsen för den grymt dåliga uppdateringen, jag har just nu lite bloggtorka... Men blogglusten kommer nog tillbaka snart! Jag tror också jag håller på att bli sjuk så jag får inte träna så hårt vilket suger för det känns som jag aldrig blir riktigt frisk och får inte ta ut mig till max vilket jag vill, haha! 

Ni får två bilder från idag, så mysigt det börjar bli i lilla nyköping å himlen efter skolan var riktigt fint! :D 

K Ä R .

| Postat i: videor
0
 
Såg för några dagar sen att den 27 november skulle 'rap god musikvideon komma ut. Så jag har väntat på denna dagen, och jag bara älskar den och han. hah så jag var tvungen att visa er. pusssssssssssssss

KVÄLLS-SNACK

| Postat i: ätbart
0
batterierna på min blixt håller på att dö så måste byta, men orkar aldrig. höhö.
 
Efter ett tufft pass med grymma människor tar jag lite vanilj-kvarg med hallon, supergott! 
 

S T O C K H O L M

| Postat i: vardag
0
bilder ni redan sett..
 
ÅH VAD JAG VILL TILL STOCKHOLM!
Har inte vart där på mega länge och börja få lite abstinens. Älskar att bara gå i dessa gängor, haha nej men det är verkligen så mega mysigt! Åka upp med tåg med mah brooo's och bara shoppa gärnet! Vill fabelen åka dit innan jul och shoppa lite julklappar och kanske nått snyggt till julafton. Det är också ett stort problem för mig, haha. Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig? jag vill verkligen inte ha klänning för det klär (haha) mig inte. Och fick inte ha ''yoyo'' stilen för mamma, som hon säger så japp... hahaha.
 

M U L T I

| Postat i: training/health
0


Var reserv förut men tur att nån avbokade så jag fick en plats!! Körde crosstrainer imorse men fett taggad så jag bokade :DDDDD

K O N D I T I O N

| Postat i: vardag
1


Idag var det ingen bra dag i skolan, vet inte varför men allt blev bara jobbigt! Men när jag kom hem tog jag en proteinshake med lite hallon i vilket var gryyyymt gott! Stack sedan till gymmet för 45minuters kondition. Crosstrainern o löpbandet, nu är jag hemma med carro och längtar till middagen :D 

Efter middagen ska jag till en klasskonsert med cääärro de blir nog naaaaais :p 

T I S D A G

| Postat i: vardag
0
en bild barasådär 
 

Helllluu, just nu är jag trött & känner att jag inte pallar med skolan.... Efter skolan ska jag till gymmet tror jag & köra massa kondition tror jag. Har egentlien inget mer att säga men ville bara blogga typ? 
 
Nu ska jag sova lite, hare!
 

EN BRA SLUT PÅ DAGEN

| Postat i: vardag
1
 
Kommit hem från träningen och precis gjort en enkel men myyyyyyycket god smoothie, ska kolla på himym och lite senare kommer Hanna hit och sover (yeeeeey). Imorgon ska hon få tandställning på undertänder (säger man så?) men då ska jag iaf följa med sen blir det en vanlig skoldag efter det. hare! 
 

JULKÄNSLOR

| Postat i: vardag
0
gammal bild 

Skolan gick ganska trögt idag, men när vi slutade så stack jag & Hannis till stan och det var grymt mysigt. Det var kallt och massa belysningar i fönster och sånt, känns att julen och vintern är påväg! längtar grymt mycket till snön, julen & nyår!! 
 
om nån timme ska jag börja bege mig mot gymmet för dagens andra pass (funktionell träning), vilket ska bli kul. Ikväll ska jag köra fullt ös, Säger det varje gång men haha. Testade förresten ett par nike free 5.0 idag på intersport. vad ska jag säga? jag blev kär. påriktigt. Hur lätta som helst, tunna och satt som en smäck vilket inte mina nuvarande skor gör. Så hoppashoppashoppashoppas jag verkligen får det i julklapp. Men vet inte om jag kan vänta tills dess? fett taggad på livet jag blev. Med dessa skor kommer jag verkllige utöka min träning till max, vilket jag känner att jag inte kan göra nu :/
 

EN GOD FRUKOST

| Postat i: training/health, vardag
0


Heeeeeelllu, jag vaknade vid 07:00, stack till gymmet och körde kondition 30min. Var grymt jobbigt att gå upp men när man väl kommer iväg är det skööööönt. Men det bästa är frukosten efter o herregud vad gott det är efter ett träningspass :))))) 

Sorry för all mobilbloggning ://// 

CELSIUS & NIKE

| Postat i: training/health
0
 
Bilden tagen innan gymmet idag, har verkligen tröttnat på mina skor nu. Får ont i fötterna och dom är en aning stora som göra att jag får extra mycket skavsååår. Ge mig nike free !! 
 

TACO-SÖNDAG

| Postat i: vardag
0
dålig bild och dålig kvalle
 
För en timme sen ungefär kom jag hem från multin som var mitt andra pass idag. Kände att det gick bra idag, är rädd för att jag ska fastna vid ett tempo så måste kämpa extra hårt så jag förbättras! Men det var riktigt gott med tacos efter passet, nu ligger jag i sängen lyssnar på svensk hiphop och bah älskar allt. hahah nej men känner att jag verkligen blev inspirerad av människor idag på gymmet. Ska kolla upp lite saker nu för jag tänkte att jag vill börja jobba där (medley) när jag blir 18 eller hur det ligger till. Skulle va grymt kul att jobba med det man älskar att göra. :) 
 
Hoppas inte söndagsångesten kommit till er, för mig är den låååångt borta! 
Har sovmorgon imorgon så blir att sova en timme extra & ett härligt pass innan skolan drar igång igen :) 
 

DET JAG KÖPTE

| Postat i: vardag
0
 
Här har en liten överblick på vad jag köpte, det jag är allra nöjd med är nog träningströjan, mascaran, hudlotionen och parfymen :))))
 

HÄRLIGA SÖNDAG

| Postat i: training/health, vardag
0

Jag kom hem igår, var grymt trött så orkade inte blogga... Men har fotat allt jag köpt o det kommer väll upp lite senare. Just nu är jag inte hemma utan inväntar ett corepass som börjar snart. Har min nya träningströja och är fett med peppad , haha! Vi hörs sen, byeeeeeee


L A T E S T

| Postat i: style
1
 oj blev jätte dålig bild med ljuset, whatever!
 
som alla kända bloggare skriver.....
vilken är eran favorit?
 
sorry sorry för dålig uppdatering med outfitsbilder, men nu när jag möblerat så är det svårare att ta outfitbilder. Men ska hitta ett bättre ställe, hörs jao! 
 

SMILE EVERYDAY

| Postat i: Porträtt
1
 
Asså jag älskar dena bild, så spontan och det var inte änns meningen med en sån bild. Vi har alltid så grymt roligt i studion så ungefär hälften av alla bilder vi tog är ''skratt'' bilder. Men älskar också (haha) att kolla igenom dem.
Måste ge stort cred till Hanna  som är så underbart söt och bra på att modella ;)
 

B I L R E S A

| Postat i: vardag
0


Gick upp 03:00 och satte oss i bilen påväg till ulliss, nu är vi strax framme pch ska shoppa loss! Har gjort några tidsinställda som förhoppningsvis kommer upp, hörs mer seeeeen! 

Hare :)


ANNORLUNDA

| Postat i: Porträtt
0
 
Jag är så pepp alltså, inatt åker jag, pappa, låtsassyrra & låtsasmamma till Ullared! ! ! ! ! !
så T A G G A D :D:D:D:D
 

F I T S P O

| Postat i: citat / inspiration, training/health
0
weheartit
 
Jag bara älskar sånna här bilder, dom är bara för underbara att kolla på. Så här får ni ett collage som håller motivationen uppe, plus så har jag bildbrist :p
 

80min på gymmet

| Postat i: training/health, ätbart
0
 
När jag kom till gymmet så körde jag först crosstrainern 20, 10 pw på bandet. Sen började passet och körde det i ungefär 50min. Nu har jag kommit hem och gjort ett proteinrikt mellanmål. Ska nu kolla på de senaste avsnitten av HIMYM för sedan blir det att lägga sig tidigt för imorgon väntar 30min på crosstrainern igen! :)
 

YOGHURT OCH BLÅBÄR

| Postat i: ätbart
0
nomnomononom,..
 

Jag kom precis hem från skolan och  är mega trött, Ska fortsätta med min yoghurt & sätta på modern family. Senare ska jag på funktionell träning, som fokuserar mucket på arm och rygg vilket jag börjat äääääälska! Det ska bli riktigt kul! Ska försöka med crosstrainern en halvtimme innan. BYE
 
 

NYTTIG ÄPPELPAJ- TIPS

| Postat i: ätbart
0
 
Detta recept är från min underbara kusin Elin (instagram: gurkpaj). Det är helt underbart gott så nu ger jag er receptet :) 
 
Recept: (1 person)
-  ½ banan
- 1 ägg
- 1 äggvita
- ½ havregryn 
- en nypa bakpulver
- en nypa kanel
- ½ äpple (skalat)
 
Gör såhär: 
- mixa ihop allt utom äpplet
- skär äpplet i lite mindre bitar 
- häll i äppelbitarna i smeten
- sen häller man i hela smeten i en mindre skål/form
- lägg in den i micron i 2-3min
 
 
 
 

T A G G A D

| Postat i: Porträtt, vardag
0
 liten selfie, som ni oftast aldrig får se. Visst är jag generös nueee.
 
ÄR SÅ GRYMT TAGGAD TILL ULLIS ALLIHOPPA
Annars då, nej men det är torsdag, Dagen innan fredag. Ganska skönt. Fast vi har inga roliga ämnen idag, bara typ svenska, engelska och allt dedäääära. Men jag har tappat bort min laddare så min dator dör alldeles strax........ :/ Men hare 

B L A C K

| Postat i: Porträtt
0
nikon d90

Resultatet från fotografering. Riktigt nöjd faaaaaaaaaaaktiskt.

O N S D A G

| Postat i: vardag, ätbart
1
 
Efter att gått upp klockan 06:00 imorse, cyklat till gymmet i minusgrader, 30 min på crosstrainen och sen hem, duscha, fixa sig så sitter jag med en efterlängtad frukost! Snacka om att njuta av frukosten efter ett sånt pass. Har aldrig kört på crosstrainerna på riktigt förut har jag kanske gjort lite uppvärming med det var verkligen grymt kul. Samtidigt som jag körde crosstrainern så kollade jag på PLL ett tag och lyssnade på podcast, det gjorde att tiden bara flög iväg även fast jag hade svårt med andningen för jag inte har min kondis på topp ;) Men det var sååååå värt det att cykla till gymmet imorse, ni borde testa om ni inte redan gjort det!
 
Ska äta upp min frulle och dra på mig vinterjackan å cykla till skolan, Kommer lägga upp några bilder på Hanna som vi tog i studion igår som jag är sååååååååå nöjd över :D
 

BRA BETYG & DEJT PÅ TOAN

| Postat i: vardag
1
Här har ni några bilder från idag

Vi fick reda på matteprovet idag och höll tummarna för ett E, för att det är väll det högsta jag nånsin kommer få. Sen när kommer provet fram på bordet så står det att jag fått C! Asså jag är verkligen inte den smartaste personen å har alltid fått ett svagt E i hela mitt liv men C? 
Å Hanna fick också ett grymt bra betyg så vi gick t statoil å köpte nötter. Så vi satte oss inne på stora toaletten och hade lite dejt med nötter.


SOCKERFRITT ELLER EJ?

| Postat i: tips, training/health
1
 
Vissa säger att man ska äta godis och andra onyttigheter kanske en dag i veckan, som lördagen. För vissa kan det funka men jag har just nu godisförbud och har haft det sen nyår och att ta bort godis helt har verkligen funkat för mig. I början var det lite svårt men om man kör stenhårt i början så blir det plättlätt sen. Så känner inte godissug alls nästan, men nu har det nästan gått ett år så ibland blir jag sugen på godis. Men man kan ha som mål i början kanske att inte äta på ett halvår och om man kör stenhårt så kommer du tillslut kunna utesluta det helt. 
 
Och det gäller ju allt som man vill sluta med, om det är läst tillexempel börja inte med att trappa ner det, kanske lite isåfall. Men sen när du känner att du har lite mer kontroll över ditt läsk/sockersug - UTESLUT DET HELT.
jag lovar dej, det kommer funka!
 

NAMNSDAG & FRUKOST

| Postat i: vardag
1
Yoghurt med banan, blåbär och annat gojs. + två ägg.
 
Tisdag idag, vilket är den kortaste dagen i skolan, bara 2 lektioner! Efter skolan ska jag o Hanna plugga lite idrott för vi ska ha en stort prov nästa vecka. Sen drar jag till gymmet för att köra mage !! :D
imorse var jag också ute på en PW på en halvtimme kanske, det var grymt härligt förutom att jag har skavsår nu. Jag vet inte vad det är med mina fötter.. men jag får skavsår så fort jag går lite längre :( DET SUGER.
Nån som har nått tips man kan göra för att inte få skavsår?? 
 
Förresten idag är det min namnsdag, haha. Coooolt va? nej men det är Elisabeth (bäst mellannamnet ...) Jag hade tjatat om blåbär så fick blåbär av mamma, haha :)
 

BRA APPAR - TRÄNING

| Postat i: tips, training/health
0
 
1. Tabatas
intervaller på 4min - sprinta i 20sek och vila 10sek x8. Älskar denna app!
 
2. ShapeUp
Man håller koll på kalorierna och ser hur mycket man förbrukar och äter på en dag och man kan ställa in vikt och vad man har för mål osv. En bra app för er som vill hålla koll på vad man äter.
 
3. Blogilates
Det är en tjej som har en egen app och där kan man hitta allt från recept till olika övningar till tips osv. Hon har grymma videos som tränar hela kroppen.
 
4. Easy Abs 
En app som tränar magen, har själv inte testat den men många säger att den är bra. Precis laddat ner den och ska testa nåndag.
 
5. Daily Ab Workout
En app med ett träningsprogram med antal minuter som man väljer själv, sen gör man efter vad dom gör i videon.
 
6. Daily Butt Workout
Samma som ovanför bara att det tränar rumpan.
 
7. Daily Workouts
En till app i serien som dom förra som tränar hela kroppen
 
 
Här har ni några appar som tränar lite olika saker, hoppas det uppskattas! 

A D I D A S

| Postat i: style, training/health
2
orkade inte knyta på mig mina skor och dom var leriga så tog mina converse! :) 
 
Yeey, detta låg i brevinkastet idag, blev så glad! sitter som en smäääck men lite stora i midjan. Så ska höra med mormor om hon kanske kan fixa nått resår eller nåååååågot. Ska iväg på träning om en timme så får testa dom redan idag! Nu fattas det bara ett nytt linne som jag kan ha. Men det letar jag efter på Ullared som jag ska till på fredag! Eller fredag natt, så är vi framme på lördag morgonen när det öppnar! :) 
 

ÖNSKELISTA 2013

| Postat i: vardag
0
 
Detta är vad jag önskar mig i julklapp typ, men iphone har mamma redan sagt att jag kommer få för att min håller på att paja, annars skulle jag aldrig få nått sånt i julklapp. Men hoppas jag får deeeeeeeeeet. 
 

Veckans Utmaning - Ida Warg

| Postat i: training/health
0
 
Nu kör vi veckans utmaning med Ida Warg, eller vad tycker ni? 

varje vecka har Ida en utmaning som är gryyymt kul tycker jag! inlägget om det på hennes blogg hittar ni HÄR!
 
NU SPRINGER VI :) 

STRONG SHADOWS

| Postat i: Porträtt
2
Inspiration från matilda engdahl
 
vet inte om jag blev helt nöjd? men lite ballt blev det väll. Vad tycker ni? :) 
 

JORDGUBB / VIT CHOKLAD

| Postat i: recept, training/health, ätbart
3
 
Middagen blev bananpannkakor med protein pulver från onewhey (som jag fick av min käääära kusin!) 
 
Recept:
- 1 banan
- 2 ägg
- en skopa proteinpulver (inget måste)
 
Gör såhär:
- blanda ihop allt / mixa
- stek på låg värme 
 
 

JAG ÄR DÅLIG PÅ RUBRIKER

| Postat i: ätbart
0
dagens mellis 
Åh vad jag hatar rubriker ibland, kommer aldrig på nått vettigt o orkar inte leta efter nått bra heller. men aaaaou.
Sitter fortfarande i sängen och kollar pll å precis ätit upp mitt mellis, så nedrans gott!

Världens godaste lunch

| Postat i: vardag
0
 
Fetaostsallad är nog min absoluta favorit, och bananpannkakor förstårrrrrssss. Men det är verkligen grymt gott! Vi köper hem en speciell krydda (örtagård) som man har i i salladen. och det blir bara så nedransss gott!
 
Har nästan ätit upp allt och ska fortsätta kolla på PLL, sen ska jag duscha och typ vet inte. Ska försöka hitta på nått :p

C O R E

| Postat i: training/health
1


Ska alldeles strax börja med mitt corepass, ska bli grymt kul! 

Sen blir de en liten PW efter, eftersom ja inte kan springa eller så för jag har fortfarande lite halsont, vilket suuuger! 


P R O F I L

| Postat i: Porträtt
0
canon eos 40d 
 

OMMÖBLERING

| Postat i: vardag
0
 
Fick en kick efter middagen att börja städa, och det slutade med att jag möblerade om. Vet inte riktigt om det blev riktigt bra med sladdarna och allt på andra bilden. men anywayssssss, Nu ska göra lite fruktsallad och sen kolla film :)
 
Min otroligt duktiga kusin Victor har gjort SWAG graffitin på min vägg!
 

EMINEM QUOTE

| Postat i: Porträtt, citat / inspiration
0
Åh vad jag älskar eminem å hans texter. å allt typ.
 
Dagen blev lyckad fast inte som planerat, vi käkade pizza och sen skulle vi dra till bussen för att kolla på basketmatch, men det gick inte bussar så vi tog cyklarna och cyklade i all hast till arnö. När vi kom dit så var det tydligen ingen match så vi satt kvar i nån timme för vi orkade inte cykla tillbaka och det var kallt ;). Men när vi sen cyklade hem så var vi mega trötta och när vi kom hem gjorde vi typ ingenting. Hanna tog nyss bussen hem till sig och jag är helt slut så ska sätta på pll eller film och dejta datan ikv. dä blir köööl. Kanske ställer mig och har en fotografering, har några ideér men jag vet inte om jag orkar... 
tänkte göra ett tipsinlägg lite senare om bra appar till både träning och annat kanske. 
 
 
 

LÖRDAG MORGON

| Postat i: ätbart
0
dagens frukost.
 
vaknade hos hanna, gjorde god frukost sen blev det lite träning för mage och ben. duschade och nu ska vi dra in till stan för att äta pizza (idag är det cheatday) och kolla på hannas pojkväns basketmatch. det blir nog braaaa, nu ska vi dra, bye!
 
ha en bra lördag guys 
 

F R E D A G !

| Postat i: vardag
1
Jo, jag vet att jag är kooooort.
 

Imorse hann jag inte ta outfit bilder så det kommer upp ikv. Det är gryyymt skönt att det är fredag, har spelat pingis i skolan det var kuul, hehe. Sen inställd sista lektion så jag slutar tidigare :DDDDDDDD Efter skolan ska jag följa med Hanna till coop för hon skulle köpa nått, men sen ikväll händer det inte mycket. Ska väll komma ut på en PW om jag inte har för mycket skavsår. Kvällen kommer spenderas i sängen med min kära dator och massa film och te! hare.
 

F I N A L L Y

| Postat i: training/health, vardag
1
 
ÄNTLIGEN tog jag mig tid för att beställa dessa, dagarna har bara gått och inte orkat. Men känner att jag verkligen behöver nya för mina gamla är jätte jobbigt och mår dra upp dom hela tiden för att dom inte passar så bra i midjan, men hoppas dessa blir bättre. Tog en storlek mindre för dom är lite pösiga längst ner o lite så och det vill jag ju inte ha, hehe ;) 
 
Kommer säkert bilder seen :p
 

DÄRFÖR JAG ÖVERLEVER SKOLAN

| Postat i: Porträtt, vardag
1
Om inte denhär pysen skulle gått i min klass så skulle skolan vara tuuuuusen ggr tråkigare.
Tack för du gör dagarna till en gräshoppa på ett strå.
tack för mig. 
 
redigering av Hanna bild av oss typ ;) 

SISTA LEKTIONEN

| Postat i: vardag
1
bild från måndagmorgonen när jag packade till skolan
 
Sitter nu på sista lektionen, och imorgon är det redan Fredag, sheeet. Denna vecka har verkligen gått fort, fast det känns som alla veckor gör det? iaf i skolan, för de är väldig effektiva lektioner och man hinner med mycket osv. Men i helgen ska jag inte göra så mycket förutom att lördagen har jag min ''äta vad jag vill'' dag, så jag och mina kompisar ska gå och äta pizza och sen blir det väll mer gott under kvällen. Söndagen är inget bestämt, men det blir väll att slappa och om jag mår bättre så blir det hejdundrans träningspass. Jag håller tummarna :)
 

B Ö N C H I P S - TIPS

| Postat i: tips
2
 
På mässan så fick man testa olika saker, och då fanns det så man kunde testa bönchips, det lät inte så gott och såg inte så gott ut men testade iaf, & det smakade precis som vanliga chips men inte alls onyttigt eftersom det är gjort på bönor. Kan inte mycket om detdär men vet en sak iaf, att det är grymt gott!! 
 
fem av fem riiiiiixxos
 

T O D A Y S

| Postat i: style
0
Adidas byxor- Stadium // T-shirt-H&M (herravdelningen) // keps-junkyard // vita converse till
 
Känner att det blir en liten slappvecka, så jag kör med mina adidas agaaain. Nej men mår inte heller på topp så det blir skönt att bara dra på sig lite kläder, som är så gryyyymt sköna!
 

INTE MIN DAG IDAG

| Postat i: citat / inspiration, vardag
1
google 
Idag är det verkligen inte min dag idag, klart alla dagar har sina stunder. Men till stor del har det bara vart ångest, trötthet, borta nån annanstans, allt negativt. Jag har inte tränat på 2 dagar och sovit för lite och för mig så är det inte bra. Jag behöver min sömn nästan 10 timmar, och jag har verkligen insett själv att om inte jag sover minst 8-10 timmar så blir jag dryg, på dåligt humör osv. Som mina kära vänner får stå ut med om jag sovit för lite. (hehe) 

Men om man har sånna här dagar så passar det så bra att hänga på gymmet. Sätt på bra musik och bara kör järnet, jag lovar dej att du kommer komma ut därifrån med ett leénde! Men jag tror jag håller på att bli sjuk så tror inte det är så bra för mig att köra så hårt. Ska känna av imorgon hur jag mår så kommer det bli långa promenader, sova bra och få i mig mycket apelsin & te. 
 
Så nu sitter jag i min säng och har redan tagit bort mitt smink, väntar på att maten ska bli färdig sen blir det att kolla igenom matten lite innan jag lägger mig och sover. ska bli så skönt!
 
Bara äääääääälskar detdär citatet. It's just a bad day, not a bad life

C I T A T

| Postat i: citat / inspiration
1
 
Slutade dagens lektion med att göra ett låååångt prov, så nu är det bara ett prov kvar denna vecka. sköönt. men sitter nu i cafeterian i skolan och ska dra till dansen om en timme kanske, Sen ska jag hem och äta sen till gymmet. Min vecko-planering blev inte så bra som jag trott, missade en träning när jag trodde att jag hade vilodag osv, men det jag ska fixa till det. tror jag. hare bra guuuuys :) 
 

PEPP-MUSIK

| Postat i: training/health
0
canon eos 40d
 
Jag kan verkligen inte träna utan musik, det är helt omöljigt. Så jag har en lista på spotify som är ungefär 79 låtar som aaaaaldrig tar slut. Tänkte tipsa om några bra låtar jag gillar mest från den listan.
 
 
 
 

SÅ GOTT!

| Postat i: tips, vardag
1
bild inspirerad av Hanna 
 
Sitter just nu hemma hos Hanna och äter mellis och dricker te, testade detta te hemma hos Hanna för hon har sagt att det var grymt gott osv ;) Men vi har prov imorgon så måste dra, chaaaaaaaaaaao
 
 

T O D A Y S

| Postat i: style
1
 byxorna från stadium // t-shirten från cubus herravdelning // mössan Ullared (med bortklippt tofs)
 
Imorse regnade det och var så skönt att bara dra på sig mina adidas braxer och mössan! 
 

SOVMORGON

| Postat i: vardag, ätbart
1
 
Hello väääännner, idag är det tisdag vilket innebär den sista dagen med sovmorgon. Vi har sovmorgon på måndagar och tisdagar, men tisdagar är nog den skönaste dagen i skolan vi har bara två lektioner. Sen efter skolan drar jag och Hanna hem till henne och ska plugg ihjäl oss hela kvällen för vi har inte pluggat nått till både matten och digitalskapande som vi har prov i. Sen sover jag där och jaaaaaa, nu vet ni. mitt intressanta liv. haha.

KOKOSCHIPS - TIPS

| Postat i: tips, training/health
3
 
Såg imorse att mamma had köpt kokosflingor typ, har ätit det en gång innan och har sedan glömt bort att köpa men mamma hade tydligen kommit ihåg (❤) så hade det på min gröt imorse och man kan ha det till lite vad som helst och självklart är det nyttigt! Man kan ha det i efterrätter, topping på pannkakor eller kanske glass, det är bara att testa sig fram! Mega gott!
kokosflingor får4 av 5 rixxos  
 
 
 

N E L L Y.COM

| Postat i: vardag
0
allt finns på nelly.com
 
Vill ha allt så mycket alltså! men måste spara, fast ska iaf köpa legginsarna tror jag. Gillar som starkt. Skulle egentligen köpt ''work out'' legginsarna från Gina Tricot, men dom verkar va slut överrallt tyvärr. Hoppas inte legginsarna på bilden hinner ta slut innan jag hinner köpa dom, hehe... 
 
Nu ska jag fortsätta min roliga lektion, hare! 

Veckans Utmaning - Ida Warg

| Postat i: vardag
0
 
Är med på veckans utmaning med Ida Warg, Älskar hennes utmaningar dom är så grymt roliga och ett bra sätt att starta veckan på! här har ni länk till inlägget. Är det några av mina läsare som är med på utmaning? :) 

T O D A Y S

| Postat i: style, vardag
0
t-shirt från Ridestore// munkjacka från HM// leggins från Candy by keela// mössa från Ullared(med bortklippt toffs) 
 
 

MÅNDAG MORGON

| Postat i: vardag, ätbart
1
 
Japp, Ny vecka, Nya möjligheter. Kände inte alls för att gå upp när klockan ringde och då har jag även sovmorgon... men kom upp efter ett tag och blev klar riktigt fort, vet inte vad som händer med mig? haha. Gjorde frukost som var riiiiiktigt gott. nu ska jag borsta tänderna och plocka ihop datan och sen drar jag till skolan :p 
 

SÖNDAGS ÅNGEST

| Postat i: vardag
1
 
Nu börjar söndagsångesten komma, inte kul! har mina 2 första prov i veckan och vill prestera så bra som möljigt. Så imorgon ska jag för första gången ta hem grejer för att plugga. känns konstigt? har inte haft nått att plugga sen nian, haha så gryyymt skönt! 
 
Ska börja planera veckan, vad jag ska göra och träningsschema! älskar att skriva träningsschema man blir så peppad och har bra lager med celsius så det är bara att köra!! brukar ni planera veckan? :) 
 
 

HÄLSOMÄSSAN

| Postat i: training/health, vardag
0
 
När jag kom hem från mässan så la jag allt på sängen och bah: shiiiiiit. självklart har jag inte köpt allt man gick och tog prover lite här och där. och fick goodiebags! Dagen har vart gryyymt fett alltså ;) det var en snow mässa samtidigt så vi gick in och kikade där med och tävlade om lite resor till romme osv. Men om ni inte gått på hälsomässan så gör det nästa år. Det är så värt det! 70:- inträde dock men totally värt det!! :D 
 
Tack till Elin för några celsius :) 
 

HAVREGRYNS GRÖT

| Postat i: vardag, ätbart
0
 
Imorse gick jag upp vid åtta och gick ut och sprang med kusin och morbror, det var både skönt och riktigt jobbigt men kul! efter det blev det en riktigt god frukost⇑. Sen duschade vi och gjorde oss iordning. Körde till Hälsomässan och gick runt och smakade allt och snackade med massa personer. Det var riktigt kul faktiskt! 
Hoppas när jag blir 18 att jag kommer stå i en celsius monter!! 
 

F I T S P O

| Postat i: training/health
0

Källa: Weheartit

Lite fitspo bilder som förhoppningsvis ska hålla motivationen uppe! 

Blir lite dålig kvalité för jag bloggar från mobilen just nu.


100 GRADER

| Postat i: vardag
0


Sitter på en gryyymt varm buss till mina kusiner nu., så hoppas jag är framme snart, men förvarnar er ännu en gång för dålig bloggning resten av helgen. Bye!

T O D A Y S

| Postat i: vardag
1
// keps från Junkyard// Hoodie från HM // t-shirt från HM (killavdelningen) // jeans från Dr. denim //
 
 
 

FRUKOST FRAMFÖR PLL

| Postat i: vardag, ätbart
0
 
Detta blev min frukost imorse, har verkligen svårt att välja mellan gröt och yoghurt (vilka ilansproblem) så tog lite av varje, heho. Nu har jag kollat på lite pretty little liaaaaaars, och det är så mega spännande!! Nu ska jag se halloween avsnittet, men vet inte riktigt om jag vågar det. för när mina kompisar såg på det en säsong fram så typ dog dom. men jajaaaaaaaaa. hahah.
 
Sen ska jag börja packa och fixa iordning mig för bussresan tiiiiilll stockolm. Om jag är duktig så kommer det upp outfit bilder :-)

NY DESIGN

| Postat i: vardag
1
 
Gillade andra designen men var lite trött på den och ville ha heeelt nytt, så jag utgick från en standard design och gjorde den lite mer personligare och mer till min! Jag tror jag gillar den faktiskt, haha. 
HISS/DISS till nya designen? 

FREDAGSGODIS

| Postat i: training/health, vardag
2
 
Sååååååååhär mycket godare än godis, just saying. Jag gick ju till gymmet förut och var inte alls peppad kände mest ''nu får vi dethär överstökat'' men när jag väl kom dit blev jag helt plötsligt superpeppad! körde löpningsschemat och sedan en magprogram som jag fått tips av från Ida Wargs blogg. Ni har videon nedanför :)
Men nu sitter jag i sängen och har nästan ätit upp allt förutom smoothien som jag ska smaska på till ett PLL avsnitt. Sedan blir det nog att sova för imorgon måste jag packa och fixa iordning för stooooockholm! 
eller tekniskt sätt är det inte stockholm, men allt utanför nyköping kan man säga är stockholm. För det är så mycket bättre. haha! 
 

T O D A Y S

| Postat i: style, vardag
1
 
En bra början till mer outfits, eller aa. Haha men ska verkligen försöka bli bättre på outfits! 
 
hemma från skolan och är så gryyyymt trööttttt... känner att det inte kommer gå så bra på gymmet ikväll.... men vi får se, jag ska göra mitt bästa! 
 

TODAYS QUOTE

| Postat i: citat / inspiration
1
Bara älskar Eminems citat. bästa!
 
Har just nu inga bilder på datan, har redan visat er alla andra såatte. Så ni får stå ut med att det inte blir så bra uppdatering. Ska snart ha min sista lektion sen drar jag heeeeeeeeeeeeeeem. fiffan vad skönt ;)
 
 
 

T G I F

| Postat i: vardag
0
 
Imorse gjorde jag iordning mig på en halvtimme. HALVTIMME? ska egentligen gå upp sju, men låg kvar i en halvtimme och när jag gick upp så hann jag sminka mig, platta håret och allt detdäääääär. Hann tilloch med föra över bilderna på min fabulösa frullleee. så det var ganska najs!
 
nu ska jag fortsätta min lektion, byeee 
 
 

B L Å B Ä R

| Postat i: vardag, ätbart
2
 
Sitter nu med min blåbärssmoothie, (yummy for my tummy ;)) och kom precis hem från mitt 90minuters långa pass. jobbigt med såååå kul! imorgon är det redan torsdag, shit! ska inte göra så mycket, till gymmet en sväng. Men på lördag morgon tar jag bussen upp till södertälje och där hämtar min kusin upp mig och vi ska väll träna tillsammans och baka massa goda och nyttiga grejer (hon är min bästa hälso&träningskompis) sen söööndag morgon drar vi till ''allt för hälsan'' mässan och där ska även Elin jobba för celsius (så avuuundsjuk). så det blir väll att gå runt där och testa massa saker och jag ska köpa massa celsius och barer tror jag. För nu ska vi tydligen inte till Ullared så kommer göra av med alla mina pengar i helgen då. haha!
men tar med mig kamera och dator så ska försöka blogga så mycket som det går. annars gör jag det när jag kommer hem. 
 
HARE 
 
 

CANON EOS 1100D

| Postat i: vardag
0
 
Vi åkte ändå och köpte kameran, så nu är den hemma och frida är igång och monterar den! men nu ska jag börja byta om till träningskläder och sticka till gymmet. hare! 
 

JUST NU.

| Postat i: vardag
0
Gammal bild men känslan är samma.
 

genomgång i statsskick, demokrati och sånt där(nt) hatar sånt, men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa! Efter skolan ska jag kanske med min syrra till elgiganten för hon ska köpa en kamera, men vet inte. Annars ska jag på träningspass ikväll och försöka hitta med lite kondition innan! (som löpningsschemat säger)
 
vi har haft en lite rast, men nu börjar vi igen, så ciaaaaooo 
 

BTS

| Postat i: behind the scenes
0
 
Lite behind the scenes när jag fotade bilderna på hanna, alltid lika roligt och svårt att fota henne när det blir skratt och mer. men jag var tvungen att hoppa över nått stängsel eller vad det är för att få med heeela hanna på bild så jaaaaaa.. haha men det var roligt!

BRA MELLANMÅL

| Postat i: training/health, ätbart
0
 
Detta åt jag för nån vecka sen som mellanmål och delade det med hanna, och det är så grymt gott ni borde testa! det är precis vad det ser ut som  mozzarella, avocado, tomat och sen krydda med salt och peppar. klaaaaaart. 
 
tips på andra mellanmål
- kvarg med bär
- yoghurt med frukt och müsli
- smoothie
- lite gröt med frukt/bär
- bananpannkakor
- proteinshake/proteinbar
- mörkt bröd med avocado (&fetaost om man vill) som smör 
- fetaost och grönskar kryddat med salt och peppar.
 
finns grymt mycket, men det är bara att experimentera! 

SENASTE - INSTAGRAM

| Postat i: vardag
2
blir några gamla bilder med för att fylla i. 
 
men min instagram är ericabjorkander

AFTER WORKOUT

| Postat i: training/health, ätbart
2
enklaste och godaste smoothien i hela världen
vaniljyoghurt, bär och en halvbanan.
 
kom hem för kanske en kvart sen och gjorde en supergod smoothie som ja, är på bild. så sitter och dricker upp den och ska sätta på ett modern family avsnitt sen blir det att duscha! ha en bra kväll, byyyyyyye :)
 

WOK- RECEPT

| Postat i: recept, training/health, ätbart
1
 
RECEPT:
- protein (kyckling, fisk, kött)
- wok grönsaker (jag använde frysta på påse) 
- sweet chili
- lime/citron
- soya
- nudlar från fitnessguru
-salt/peppar
 
GÖR SÅHÄR:
- stek köttfärsen och grönsakerna 
- när det är genomstekt häll i nudlarna
- sen häll i lite lime, soya, sweetchili, salt & peppar. (ta mer av det du gillar mer) 
 
svårare är det inte, men suuuuuuuuper gott! tror jag har med allt nu, så det är bara att testa på :D 
 

FLOWERS

| Postat i: vardag
0
Canon eos 40d + canon 50mm + extern blixt
 
ska snart sätta igång med tidigt middag för när klockan slår 18:00 ska jag vara på gymmet och köra igång ett tufft multipass, känner att idag ska det gå riiiiiktigt bra alltså! annars dåååååe? sitter och lyssnar igenom eminems nya album, de finns nåra godingar där : )
 
tänkte lägga upp receptet till nudlarna och det efter min goda måltid igen, för jag gör samma som igår. Alltså nudlar, fast idag ska jag ha köttförs i för kycklingen var slut, hehe. nä dags att börja innan jag känner mig stressad ;) 
 
 

PROTEIN BARS

| Postat i: recept, training/health, ätbart
0
 
RECEPT:

- 2st äggvitor
-  ½ banan
-  ½  dl solroskärnor
-  ½  dl linfrö
- 1dl cashewnötter
-  ½  krossade sesamfrön
- 1  ½ dl fiberhavregryn
- 2 msk kakao
- 1 dl protein pulver 

 

GÖR SÅHÄR:

- hacka nötterna

- mosa bananen

- blanda ihop allt och smeta ut allt på en plåt med bakplåtspapper

- ugnen på 175grader i 20-25 min

 


B J O O R K A N D E R

| Postat i: vardag
0


Hahah, japp! Nej men har matte å känner mig ovanligt smart för jag klarar alla upgifter på E-nivå (vilket är mitt mål) . Jag hatar matte o är dålig på det så tänkte inte satsa mer på det. Hahah.

Följ mig på twitter: bjoorkander

N I K E

| Postat i: training/health
2
 
skor // rosa träningsbh // tighs // t-shirt // hoodie
 
grymt snygga kläder & skor från nike. vill bara ha allt! speciellt dom dära nike free ruuuuuuun, i alla fäääärger :D #drömmen

N U D L A R

| Postat i: training/health, ätbart
0
nomnomonomon......
 
Detta var sinnessjukt gott alltså! nudlar från fitnessguru och sen wokgrönsaker. hälla på lite soya och sånt och sen wallaaaaaaaaaaah :D grymt enkelt men såååååå gott!! 
 

PROTEINSHAKE

| Postat i: training/health, ätbart
0


Har precis druckit upp min protein shake och ska ge mig av till gymmet för kondiotion och lite styrka! Ikväll ska jag testa mina nudlar från fitnessguru! 

Förlåt för dålig uppdatering idag men är så trött o första dagen i skolan.... ;)

H A N N A #4

| Postat i: Porträtt
0
foto: Jag
Modell: Hanna Östh
 

LÖPNING- TIPS

| Postat i: tips, training/health, vardag
1
bild från google
 
Haaaalloj, kollade runt lite på google och hittade ett bra inlägg där man kan lära sig att springa en mil utan problem efter 12 veckor. Då följer man ett träningsprogram för just löpning så man tillslut kommer kunna springa milen utan några problem. Jag är ju ganska ny inom löpning så tänkte att detta kan ju vara en bra sak så man verkligen kommer igång och når sitt mål (som ett av mitt är - att springa 1 mil  under en timme). Jag ska köra detta från början till slut , sååååååå vilka är med mig? 
läs inlägget här
 
Sen kommer jag köra mycket kondition ''utanför'' dethär programmet eftersom jag tränar ganska mycket mer än tre ggr i veckan. Så om ni också vill komma igång med löpning, varför inte hänga på?
 
kommentera om du är med på detta 12-veckors program. kul va? :) 

 

LAST NIGHT

| Postat i: vardag
2
foto: Rebecca Westman
 
igår kom det ju massa härlig släkt hem till oss för att fira min syster (somsagt) det var myyyycket trevligt. massa tacos, massa skratt och massa springa efter liam. hahah. men det var kul! det var typ det jag ville ha sagt. baaaajbaj

ÄR NI FÖRVÅNADE?

| Postat i: training/health, vardag, ätbart
2
 
jag åt detta till lunch, för jag har så dålig fantasi... nej men var veeeerkligen sugen på det idag! 
men visst blev som snyggaa? haha, börjar få in det nu :) 
ni skulle sett mig första gången när jag stekte på 12:ans värme och allt blev bara smet, haha.. 
men man ska ju steka på 3-5:ans värme, tyyypp ;) 

kom hem från ett corepass för ett timme sen kanske o det var nytt program så grymt jobbigt, hoppas det blir träningsvärk efter dedääär :D inget mer händer idag, det är ju inte så roligt väder så---- anyways, höörs sen :) 
 

H A N N A #3

| Postat i: Porträtt, citat / inspiration
1
 
 
 

ARMÖVNINGAR

| Postat i: training/health
0
fick bli iphonebilder...
på bilderna använder jag 5kg's hantlar.
 
här har ni lite basic övningar som tränar biceps och triceps. det finns ju sjuuuukt många olika saker man kan göra för att träna armarna, men här har ni dom allra enklaste. Kommentera om det är nån övning som du kanske vill att jag ska lägga upp, så fixar jag det! 
 

MASSA TE

| Postat i: vardag, ätbart
0
Jag älskar verkligen te, det är det bääästa som finnns alltså! 
 
just nu sitter jag i sängen och kollar på PLL o snackar med mina giiiirls om att kanske gå på one republic 3 februari nästa år? Det skulle ju vara riktigt gryymt!! eller vad tror ni? :) jag är iaf fett taggad till att köpa jaouuuuu, men vi fårse! Ska dricka upp mitt te och sen kolla en timme eller så på PLL, sen kommer några av gästerna vid 4, sen 5, och sen 6, haha :)
skaaa bli naaaaaaaaaaaaaaajs. 
 
ha en bra lördag guys :))

nån som ska gå på one republic? :) 
 
 

SEN FRUKOST

| Postat i: training/health, ätbart
1
 
blev lite sen frukost idag, var skönt att sova ut. har vaknat ganska tidigt i veckan för min syster har åkt iväg på läger kl.8:00 varje morgon ;) men nu är det slut på det.
 
hade i lite protein pulver i smoothien så jag ska hålla mig lite mer mätt. och jag är verkligen proppmätt nu, kanske inte skulle ätit båda ;))) men ska dra iväg till gymmet snart och köra biceps :)))
 

S N A C K S

| Postat i: vardag, ätbart
0
lite snacks på kvällen
 
gjorde lite jordgubbssmoothie och tog en näve vindruvor, bästa kvällsmålet alltså! 
imorgon ska det vara lite släktkalas för min syrra så det kommer hit lite männish imorgon kväll, ska bli kul att träffa alla igen, och kära bror, pappa och farfar kommer som jag inte träffat på ett tag♡
 
är det nått speciellt ni vill se mer av i bloggen? 
mer träningstips? hälsotips? porträtt? vardag?
ska försöka få in mer outfits bilder i bloggen, tror det blir lite roligare dåe ;)

CHEAT DAY

| Postat i: training/health, ätbart
0



SNL

| Postat i: vardag, videor
0
 
Eminem ska vara med på SNL imorgon, ska bli fett kul! 
vet inte riktigt vart man kan se det, men får antingen hitta nån stream, eller så kolla på youtube senare :D 

H A N N A #2

| Postat i: Porträtt
0
Canon eos 40d
 

GOD LUNCH

| Postat i: training/health, vardag, ätbart
1
canon eos 40d
 
helloooooo, idag är det en bra dag. tror jag! Jag vaknade åt en goood frukost och sen stack jag ut på en 45min PW. det var riktigt skönt med frisk luft, eftersom jag ändast vart inne den sista tiden när jag tränat. men när jag kom hem började jag med lunchen som tog ett tag. och det blev bananpannkakor igen fast med protein pulvret från fitnessguru som jag fick för ett tag sen. det var verkligen grymt gott att ha det i, och det blev enklare att steka för man måste ju steka på så låg värme och i början så blir det bara mos, så antingen gör pulvret det enklare eller så börjar jag bli proffs!! ;)))) 
 
önskar ni alla kunde smaka mina pannkakor dom är så grymt goda så man bara dööööööööör! ;)