IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG...

| Postat i: vardag
4
 
FÖR IDAG FYLLER MIN LILLEBROR 7 HELA ÅR. 
Tiden har gått så fort och han bli bara större och större, jag spenderar inte lika mycket tid med min bror som jag gör med min syster eftersom vi lever tillsammans, men ska verkligen se till att få träffa Liam så ofta som det bara går, sen när han blir större ska jag hitta på massa roliga saker med han, Jag ska vara där och alltid ställa upp för han i alla lägen! Måste bara säga hur mycket jag älskar han, han gör mig så glad och mår så bra att vara i hans närhet, GRATTIS PÅ DIN 7-ÅRS DAG LIAM, stora kramar! 
Hittills till IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG...


Nelly Palm

Hej! Nu har vinnaren av min bloggtävling kommit upp på bloggen, kanske var det du? Ta en titt vettja! Kram Nelly :)


URL: http://nellypalm.blogg.se
Linda [fotoblogg]

Grattis till han!
Sv: Visst är de :)


URL: http://lindassphoto.blogg.se/
Mikael

Hejsan, vilken fin blogg du har!

Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från ModeMikael


URL: http://forum.modekampanj.com
Monika

Såg nu vad fint du skrivit på din blogg det gör mig så glad :) och som jag alltid säger o menar så får ni all tid med Liam som ni vill. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: